Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

bosuien

Mexicaanse plaattaart

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 22 oventijd
  • 2 a 3 personen
  • **

Deze plaattaart met Mexicaans gekruide pulled chicken is een heerlijke variant op een pizza en perfect voor een snelle en makkelijke maaltijd.

Risotto met witte asperges en zalm

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Kom in de lente sfeer met deze heerlijke romige risotto met witte asperges en gerookte zalm

Romige rijstschotel met kip

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 20 oventijd
  • 4 personen
  • **

Rijst met kip en champignons in een romige saus met een krokant gegratineerd laagje bovenop

Noedelsoep met tempé

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2-3 personen
  • **

Aziatische soep met sperziebonen en paddenstoelen en krokante tempe.

Oosterse yakitori spies

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 45 min koken + 30 min marineren
  • 6 stuks
  • **

Er zijn onwijs veel soorten yakitori; van kip, rundvlees of vis. De meest klassieke versie is toch wel de spies van kip en bosui.

Bloemkool nasi

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 3-4 personen
  • **

Deze nasi zonder rijst is gemaakt van bloemkool en bevat daarom extra veel vitamientjes.

Oosterse pitabroodjes met runderreepjes

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 stuks
  • *

Makkelijk en snel recept voor pitabroodjes gevulde met vlees en groenten kort gebakken in woksaus

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal