Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

boter

Risotto met witte asperges en zalm

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Kom in de lente sfeer met deze heerlijke romige risotto met witte asperges en gerookte zalm

Kitkat cheesecake

  • Gebak en taart
  • 30 min + 45 oventijd + afkoelen
  • 10 a 12 personen
  • **

Deze perfecte cheesecake met stukjes Kitkat er in en er op is de ultieme guilty pleasure

Romige rijstschotel met kip

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 20 oventijd
  • 4 personen
  • **

Rijst met kip en champignons in een romige saus met een krokant gegratineerd laagje bovenop

Ovenschotel met aardappel en falafel

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 20 oventijd
  • 2 personen
  • **

Vegetarische ovenschotel met puntpaprika en balletjes falafel en een romige saus

Valentijn cupcakes met jam

  • Gebak en taart
  • 40 min + 20 oventijd + afkoelen
  • 12 stuks
  • **

Deze romantische cupcakes met witte chocolade botercreme hebben een verrassing van binnen

Gehaktballetjes in roomsaus met champignons

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Deze gekruide gehaktballetjes worden in een heerlijke zelfgemaakte roomsaus met champignons geserveerd. Lekker bij rijst of pasta!

Stracciatella cake

  • Gebak en taart
  • 15 min + 60 min
  • 10 personen
  • **

Heerlijke luchtige basiscake met stukjes chocolade en een vleugje vanille.

Bloemkool gratin met kaas en noten

  • Bijgerecht
  • 20 min + 10 min
  • 2 personen
  • **

Bloemkool met een kaassausje onder een krokant laagje met noten.

Plaattaart met witlof en gerookte zalm

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2-3 personen
  • **

Witlof en gerookte zalm smaken ontzettend lekker samen in deze plaattaart, afgemaakt met licht pittige rucola.

Mexicaanse stamppot met bonen

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2-3 personen
  • *

Dit is een vegetarische stamppot met een Mexicaanse twist gevuld met paprika, mais en kidneybonen.

Kerst scones met cranberry

  • Ontbijt
  • 15 min + 12 oventijd
  • 12 stuks
  • **

Voor een feestelijk kerstontbijt zijn deze scones in de vorm van sterren helemaal perfect. De vulling van cranberry’s en de topping van witte chocolade maken de scones extra geschikt voor Kerst.

Sinterklaas pepernotentaart

  • Gebak en taart
  • 30 min + 60 oventijd + afkoelen
  • 12 personen
  • **

Deze luchtige taart met een smeuïge vulling en topping van Speculoos is echt een eyecatcher

Romige kippensoep met champignons

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Van een kommetje van deze kippensoep met champignons knap je weer op!

Ovenschotel met bacon en ui

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 30 oventijd
  • 2 personen
  • **

Deze romige ovenschotel met ui en spek is een variant op de aardappel anders

Appeltaart wafels

  • Gebak en taart
  • 40 min
  • 10 stuks
  • **

Makkelijk wafelrecept met de smaak en geur van verse appeltaart

Gevulde paprika met zoete aardappel risotto

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 20 oventijd
  • 8 stuks
  • **

Vegetarisch gevulde paprika’s met risotto en zoete aardappel, lekker veel groentjes dus

Vega burgers met yoghurtsaus

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 5 burgers
  • **

Hamburgerbroodjes met vegetarische burgers van zoete aardappel, kikkererwten en bonen

Limoen avocado cheesecake

  • Gebak en taart
  • 30 min + 12 uur wachten
  • 12 stukken
  • **

Lichtgroene cheesecake die niet in de oven hoeft en heerlijk fris van smaak is

Muffins met kersen en chocolade

  • Gebak en taart
  • 20 min + 25 oventijd
  • 12 stuks
  • *

Een lekkere combi van kersen en chocolade in een luchtig gebakje

Scones

  • Ontbijt
  • 15 min + 12 oventijd
  • 12 stuks
  • **

Zachte Engelse broodjes die niet mogen ontbreken bij het ontbijt of de high tea

Rode uiensoep

  • Voorgerecht
  • 55 min
  • 4 personen
  • **

Variant op de Franse uiensoep met rode uien en daardoor een tikje zoeter

Bloemkool ovenschotel met spekjes

  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 10 oventijd
  • 4 personen
  • **

Heerlijke stevige ovenschotel met bloemkool, aardappelpuree en spek onder een krokant korstje

Bananencake met pecan

  • Gebak en taart
  • 25 min + 55 oventijd
  • 9 personen
  • **

Makkelijke cake met bananen in het beslag en gekarameliseerde bananen on top

Andijviestamppot met spek en champignons

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 3 a 4 personen
  • **

Echte winterse kost: stap voor stap zelf andijviestamp maken met champignons

Carrot cake muffins

  • Gebak en taart
  • 40 min + 30 oventijd + 1uur wachten
  • 18 stuks
  • **

Muffins met wortel en walnoot met een heerlijke roomkaas topping!

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal