Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

bouillon

Gehaktballetjes in roomsaus met champignons

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Deze gekruide gehaktballetjes worden in een heerlijke zelfgemaakte roomsaus met champignons geserveerd. Lekker bij rijst of pasta!

Zalm piccata

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Zalmpannetje met een romige saus van bouillon met kappertjes en citroen

Rode uiensoep

  • Voorgerecht
  • 55 min
  • 4 personen
  • **

Variant op de Franse uiensoep met rode uien en daardoor een tikje zoeter

Paddenstoelen ragout

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 8 pasteitjes
  • **

Geen ragout uit een blikje of pakje maar lekker zelfgemaakt en in 20 minuten klaar

Stroganoff met balletjes

  • Hoofdgerecht
  • 55 min
  • 4 personen
  • **

Gehaktballetjes in een romige stroganoffsaus met paprika en champignons

Pittige pompoensoep

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • **

Een heerlijke oranje herfstsoep van wortel en pompoen met een pittige bite

Preisoep met katenspek

  • Voorgerecht
  • 50 min
  • 4 glaasjes
  • **

Een heerlijk romige soep van prei met een frisse smaak van knolselderij en knapperig spek

Broccoli munt soep

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • *

Fris groentesoepje op basis van broccoli met munt en ricotta

Risotto met rode biet

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 2 personen
  • **

Vegetarisch gerecht van smeuïge risotto, geroosterde rode bietjes met geitenkaas

Salades

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Een salade is snel, makkelijk, fris en gezond. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht bij een stukje vlees of vis.

Perzik salade met krokante geitenkaas
Mexicaanse pastasalade met mais
Salade met falafel en mango
Kip teriyaki salade
Chimichurri salade met biefstuk