Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

bouillon

Gehaktballetjes in roomsaus met champignons

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Deze gekruide gehaktballetjes worden in een heerlijke zelfgemaakte roomsaus met champignons geserveerd. Lekker bij rijst of pasta!

Zalm piccata

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Zalmpannetje met een romige saus van bouillon met kappertjes en citroen

Rode uiensoep

  • Voorgerecht
  • 55 min
  • 4 personen
  • **

Variant op de Franse uiensoep met rode uien en daardoor een tikje zoeter

Paddenstoelen ragout

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 8 pasteitjes
  • **

Geen ragout uit een blikje of pakje maar lekker zelfgemaakt en in 20 minuten klaar

Stroganoff met balletjes

  • Hoofdgerecht
  • 55 min
  • 4 personen
  • **

Gehaktballetjes in een romige stroganoffsaus met paprika en champignons

Pittige pompoensoep

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • **

Een heerlijke oranje herfstsoep van wortel en pompoen met een pittige bite

Preisoep met katenspek

  • Voorgerecht
  • 50 min
  • 4 glaasjes
  • **

Een heerlijk romige soep van prei met een frisse smaak van knolselderij en knapperig spek

Broccoli munt soep

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • *

Fris groentesoepje op basis van broccoli met munt en ricotta

Risotto met rode biet

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 2 personen
  • **

Vegetarisch gerecht van smeuïge risotto, geroosterde rode bietjes met geitenkaas

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes
Pasta pesto salade met kip
Kip in Parmaham met courgette