Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

cayennepeper

Visschnitzels met bieslooksaus

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2 personen
  • **

Zelfgemaakte krokante schnitzels van vis met een roerbak van aardappel en broccoli

Taco bowl

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Een Mexicaans feestje in een kom met o.a. rijst, gekruid gehakt en tomaten.

Zoete aardappel met sperziebonen

  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • *

Lekkere combi van zoete aardappel, spek en bonen in één schaal

Taco’s met bloemkool

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 20 oventijd
  • 8 stuks
  • **

Vegetarisch gerecht van knapperige taco’s gevuld met geroosterde bloemkool in romige saus

Quinoa salade met broccoli

  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 40 oventijd
  • 3 a 4 personen
  • **

Gezonde salade met quinoa, broccoli, kikkererwten en bomvol vitamines om je extra energie te geven.

Rösti ovenschotel met gehakt

  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 40 oventijd
  • 4 personen
  • **

Hollandse ovenschotel met gehakt en groenten onder een laagje van geraspte aardappel

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal