Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

citroensap

Komkommer noedels met garnalen salade

  • Salades
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Een frisse salade met zure komkommer, zoete mango en pittige garnalen. Een perfecte combi!

Geroosterde bloemkoolroosjes met tahin

  • Bijgerecht
  • 25 min
  • 1 portie
  • *

Deze bloemkool roosjes zijn perfect als gezonde snack. Wedden dat je er niet vanaf kunt blijven?

Frisse wraps met pulled salmon

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • **

Deze gezonde wraps met zalm, wortel en komkommer zijn lekker snel klaar, ideaal voor een doordeweekse avond

Caesar salade prikkers

  • Hapjes
  • 25 min
  • ca. 15 stuks
  • *

Deze salade op een stokje met yoghurtsaus is ideaal als hapje tijdens een feestje of als bijgerecht bij de BBQ

Gepaneerde vis met roerbakgroenten

  • Hoofdgerecht
  • 55 min
  • 2 personen
  • **

Vis en ravigotesaus is een heerlijke combinatie, voeg er wat groenten en frieten aan toe en je hebt een heerlijke maaltijd

Kip ketjap salade

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • **

Deze heerlijke maaltijdsalade met sperziebonen en gemarineerde kip kun je ook makkelijk vegetarisch maken.

Aardbeienvlaai met banketbakkersroom

  • Gebak en taart
  • 60 min + 30 oventijd + rijzen en afkoelen
  • 12 personen
  • **

Deze vlaai met een romige vulling van banketbakkersroom en verse aardbeien is niet al te zoet en heerlijk op een zomerse dag

Perzik salade met krokante geitenkaas

  • Salades
  • 40 min
  • 2 personen
  • **

Zomerse salade met een heerlijke combinatie van krokante geitenkaas met uitgebakken spek en avocado.

Pitabroodjes met avocado en kip

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 stuks
  • *

Deze pitabroodjes met kip, avocado en een frisse yoghurtsaus zijn een lekker frisse lunch of lichte avondmaaltijd

Ananas crumble van de Big Green Egg

  • Nagerecht
  • 20 min + 45 min bakken
  • 4 personen
  • **

Deze crumble maakt je op de BBQ, heerlijk als toetje na een gezellig avondje

Soesjes met zalmmousse

  • Hapjes
  • 40 min + 20 min oventijd
  • 25 stuks
  • **

Hoe leuk en mooi zijn deze hartige soesjes met een romige vulling van zalm op een feestje!

Komkommerschuitjes met krabsalade

  • Hapjes
  • 20 min
  • 12 stuks
  • **

Vrolijke komkommerschuitjes met zelfgemaakte krabsalade met radijs.

Kip shoarma bowl

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Deze versie van een broodje shoarma met zelf gekruide kip en lekker veel groenten is net even iets gezonder dan een broodje van de shoarmazaak

Salade met kiwi en kip

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Heerlijke frisse salade met kruidige cajunkip en plakjes kiwi en zachte geitenkaas.

Falafel burger met gegrilde paprika

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 30 min
  • 3 stuks
  • **

Deze vegetarische burgers zijn gemaakt van kikkererwten die op smaak gebracht zijn met peterselie en citroensap.

Clafoutis met mango

  • Nagerecht
  • 15 min + 30 oventijd
  • 6 personen
  • *

Dit Franse dessert bestaat uit fruit overgoten met een beslag gebakken in de oven

Pita met linzenkoekjes en muntsaus

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 1 uur opstijven
  • 6 broodjes
  • **

Vegetarisch recept voor heerlijke kruidige linzenkoekjes in een pitabroodje met komkommer en muntsaus

Bietensalade met feta

  • Voorgerecht
  • 10 min
  • 2-3 personen
  • *

Frisse salade die binnen een paar tellen op tafel staat! Lekker als lunch of bijgerecht

Groentefriet met zalm uit de oven

  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 35 oventijd
  • 2 personen
  • *

Super simpel maar heerlijk recept met veel groenten en zalm met pistachekorst

Peer met geitenkaas uit de oven

  • Voorgerecht
  • 10 min + 12 oventijd
  • 8 stuks
  • *

Heerlijke warme zoete peertjes met zachte geitenkaas uit de oven

Bloemkool Beignets

  • Hapjes
  • 25 min
  • 4 porties
  • **

Deze krokante bloemkool hapjes met frisse yoghurtsaus zijn heerlijk als snack of bij de borrel.

Rode bieten spread

  • Hapjes
  • 10 min
  • 1 kommetje
  • *

De rode bieten spread met geitenkaas is een heerlijke spread voor op bruschetta, de boterham of voor op de borrelplank.

Toast met zalm en avocado spread

  • Ontbijt
  • 15 min
  • 3 porties
  • **

Deze romige avocadospread is een heerlijke combinatie met zalm en knapperige komkommer rolletjes. Helemaal geschikt als ontbijt, lunch of als feestelijk voorgerecht.

Vegan quiche met paddenstoelen

  • Hoofdgerecht
  • 60 min
  • 4 personen
  • **

Deze quiche is gemaakt zonder ei en room maar met tofu,wat deze quiche veganistisch maakt. Tevens is de quiche is gevuld met allemaal lekkere groenten.

Salade met gegrilde tonijn

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • **

Heerlijke vullende maaltijd salade met gegrilde tonijn, peultjes en aardappeltjes.

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes
Pasta pesto salade met kip
Kip in Parmaham met courgette