Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

garam masala

Indiase dahl met spinazie

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Dahl is een Indiaas gerecht gemaakt van linzen, in dit geval rode linzen. Een bron van eiwitten en dus enorm geschikt als vegetarisch gerecht samen met spinazie geserveerd met naanbrood.

Naanpizza met Garam Masala gehakt

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Naanbrood wordt in India gebruikt als bijgerecht, maar je kunt er ook een heerlijke pizza van maken. In dit recept wordt het Indiase kruidenmengsel garam masala gebruikt om het gehakt om smaak te brengen.

Pita met kruidige kipballetjes en wortel

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 stuks
  • **

Broodjes gevuld met Indiaas gekruide gehaktballetjes van kip en wortelslierten

Knapperige samosa met gehakt

  • Hapjes
  • 30 min + 20 oventijd
  • 10 stuks
  • **

Kruidig gehakt met kikkererwten in een krokant jasje van filodeeg

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal