Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

gedroogde tomaatjes

Bladerdeegbroodjes met pizza vulling

  • Hapjes
  • 30 min + 25 min oventijd
  • 5 stuks
  • **

Een heerlijke knapperige snack met een vulling van salami en mozzarella.

Andijviestamppot met gerookte kip

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • **

Deze gezonde stamppot is lekker licht door de gerookte kip

Pizza met mosselen

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 15 oventijd
  • 2 stuks
  • **

Dol op mosselen? Probeer deze heerlijke pizza met gedroogde tomaatjes en zeevruchten eens!

Toastjes met serranoham

  • Hapjes
  • 10 min
  • 10 stuks
  • *

Kleine hapjes om uit te delen met mozzarella, serranoham en tomaat

Italiaanse boerenkoolstamppot

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 a 3 personen
  • **

Hollandse boerenkoolstamppot met pesto en gedroogde tomaatjes

Pastaschotel caprese

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 20 oventijd
  • 3 personen
  • *

Alle ingrediënten van een salade caprese gecombineerd in een lekkere ovenschotel met pasta

Salade met rosbiefrolletjes

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Frisse salade met lekker veel groente en rosbiefrolletjes gevuld met roomkaas en walnoot

Pasta met geroosterde bloemkool

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 25 oventijd
  • 3 - 4 personen
  • **

Geroosterde bloemkool is heerlijk, zeker met pasta, parmaham en kaassaus

Carpaccio bonbons met courgette

  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Deze bol van carpaccio is een feestje om uit te pakken en is gevuld met o.a. courgette en gedroogde tomaat

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal