Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

groentebouillon

Noedelsoep met tempé

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2-3 personen
  • **

Aziatische soep met sperziebonen en paddenstoelen en krokante tempe.

Zoete puntpaprika soep

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Verse soep gemaakt van puntpaprika en zoete aardappel waardoor hij een tikje zoet van smaak is

Portobello met pompoen risotto

  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 5 gratineren
  • 6 stuks
  • **

Een heerlijk herfstrecept van gevulde grote champignons met een romige risotto met pompoen

Pasta met kip, tomaatjes en spinazie

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijk pastarecept van penne in een romige saus met kaas en pijnboompitten

Gevulde paprika met zoete aardappel risotto

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 20 oventijd
  • 8 stuks
  • **

Vegetarisch gevulde paprika’s met risotto en zoete aardappel, lekker veel groentjes dus

Pasta met paprikasaus

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • **

Tagliatelle in een romige saus van gegrilde paprika en kaas, een makkelijk en lekker vegetarisch recept!

Indiase wortelsoep

  • Lunch
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Kruidige soep van wortel met een vleugje kokos en komijn.

Tomatensoep met kaastortellini

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Verse tomatensoep met gevulde pasta en basilicumblaadjes

Sperziebonensoep met pesto

  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 2 grote kommen
  • **

Wat doe je met een restje sperziebonen? Maak er deze heerlijke groene soep van!

Couscous met rood fruit

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijke zomerse en fruitige couscous salade met aardbeien, frambozen en geitenkaas

Snelle basis groentesoep

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • *

Een snel en makkelijk recept voor groentesoep met zelfgemaakte balletjes van rundergehakt

Salades

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Een salade is snel, makkelijk, fris en gezond. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht bij een stukje vlees of vis.

Noedel bowl met zalm
Kip shoarma bowl
Mexicaanse zoete aardappel salade
Bruschetta salade
Salade met kiwi en kip