Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

groentebouillon

Risotto met mango en rode peper

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • **

Deze tropische risotto met een spicy bite is heerlijk met een gebakken visje of salade.

Noedelsoep met tempé

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2-3 personen
  • **

Aziatische soep met sperziebonen en paddenstoelen en krokante tempe.

Zoete puntpaprika soep

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Verse soep gemaakt van puntpaprika en zoete aardappel waardoor hij een tikje zoet van smaak is

Portobello met pompoen risotto

  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 5 gratineren
  • 6 stuks
  • **

Een heerlijk herfstrecept van gevulde grote champignons met een romige risotto met pompoen

Pasta met kip, tomaatjes en spinazie

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijk pastarecept van penne in een romige saus met kaas en pijnboompitten

Gevulde paprika met zoete aardappel risotto

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 20 oventijd
  • 8 stuks
  • **

Vegetarisch gevulde paprika’s met risotto en zoete aardappel, lekker veel groentjes dus

Pasta met paprikasaus

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • **

Tagliatelle in een romige saus van gegrilde paprika en kaas, een makkelijk en lekker vegetarisch recept!

Indiase wortelsoep

  • Lunch
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Kruidige soep van wortel met een vleugje kokos en komijn.

Tomatensoep met kaastortellini

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Verse tomatensoep met gevulde pasta en basilicumblaadjes

Sperziebonensoep met pesto

  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 2 grote kommen
  • **

Wat doe je met een restje sperziebonen? Maak er deze heerlijke groene soep van!

Couscous met rood fruit

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijke zomerse en fruitige couscous salade met aardbeien, frambozen en geitenkaas

Snelle basis groentesoep

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • *

Een snel en makkelijk recept voor groentesoep met zelfgemaakte balletjes van rundergehakt

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel
Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes