Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

grote ui

Aardappelpannetje met tijm

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijk met tijm gekruide aardappels, vlees en groenten uit 1 pannetje

Zigeunersaus

  • Bijgerecht
  • 20 min
  • 1 portie
  • **

Lekkere zelfgemaakte licht pittige zigeunersaus met paprika en augurk

Snelle goulashsoep met balletjes

  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 4 personen
  • **

Goed gevulde maaltijdsoep met gehaktballetjes, paprika en aardappel, klaar in nog geen uurtje

Romige aardappel tijm soep

  • Voorgerecht
  • 45 min
  • 6 personen
  • **

Een heerlijke soep van aardappel en knolselderij met een crunchy bite van gebakken chorizo

Boeuf bourguignon

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 3 uur stoven
  • 4 personen
  • **

Heerlijk recept voor deze Franse stoofschotel met rundvlees en champignons gestoofd in o.a. rode wijn

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal