Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

italiaanse kruiden

Vegetarische cannelloni

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 25 oventijd
  • 3 personen
  • **

Vegetarische pastarolletjes gevuld met verschillende groenten en ricotta in een heerlijke tomatensaus

Gezonde quiche met spinazie

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 45 oventijd
  • 4 personen
  • **

Deze gezonde versie van een quiche heeft een bodem van speltdeeg en een vulling van spinazie en magere yoghurt

Ovenschotel met feta en aubergine

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Een heerlijk kruidig gerecht van gehakt in tomatensaus met aubergine uit de oven

Kerstkrans van cocktail worstjes

  • Lunch
  • 40 min
  • 1 krans
  • **

Hoe leuk staat dit op de kerst tafel? Deze krans van bladerdeeghapjes, gevuld met cocktailworstjes is perfect als lunch of hapje tijdens de feestdagen.

Courgetti ovenschotel met feta

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 10 min oventijd
  • 2-3 personen
  • *

Een lekkere koolhydraatarme maaltijd met slierten courgette in een zelfgemaakte tomatensaus uit de oven

Courgette feta balletjes

  • Bijgerecht
  • 20 min + 30 min oventijd
  • 12 stuks
  • **

Deze groenteballetjes met feta zijn lekker als bijgerecht, maar ook ideaal om als hapje te serveren

Tomatentaart met basilicum

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 50 oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Een lichte quiche met ricotta en lekkere zoetsappige tomaatjes

Spaghetti milanese

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Heerlijke pastagerecht met tomatensaus met ham en champignons

Zoete aardappel lasagne

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 35 oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Vegetarische en glutenvrije lasagne met zoete aardappel en courgette die bijna helemaal alleen maar uit groenten bestaat!

Lasagne uit de pan

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 25 bakken
  • 2-3 personen
  • **

Deze lasagne met gehakt en ricotta maak je makkelijk zonder oven maar in de pan

Ovenschotel met gehakt en bladerdeeg

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 30 oventijd
  • 3 - 4 personen
  • **

Lekker gehaktmengsel met groenten onder een knapperig dakje van bladerdeeg

Champignon Burgers

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Heerlijke zelfgemaakte champignon burgers met Parmezaanse paas, pijnboompitjes en rucola op een bagel.

Pizza dip

  • Hapjes
  • 15 min + 20 oventijd
  • 1 schaaltje
  • *

Het ideale borrelhapje: pizzasaus en topping in een schaaltje om uit te dippen

Gevulde pizza ballen

  • Hapjes
  • 25 min + 20 oventijd
  • 8 stuks
  • **

Een lekkere snack of borrelhap maak je super makkelijk met deze gevulde pizzaballen

Gevulde Halloween paprika

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 25 oventijd
  • 4 stuks
  • **

Met Halloween snel iets leuks op tafel zetten? Wat dacht je van deze gruwelijk lekkere gevulde paprika’s!

Aardappel ovenschotel met gehakt

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 20 oventijd
  • 2 a 3 personen
  • **

Makkelijke ovenschotel met aardappels, gehakt en verschillende groenten onder een laagje gegratineerde kaas

Lasagne met salami

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 40 oventijd
  • 3 personen
  • **

Heerlijke lasagne met de licht pittige smaak van salami en verschillende groenten

Pizza calzone

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 15 oventijd
  • 2 pizza's
  • **

Makkelijk recept voor deze goed gevulde pizza met o.a. salami, paprika en mozzarella

Ovenschotel met gehaktballetjes en broccoli

  • Hoofdgerecht
  • 55 min + 20 min
  • 4 personen
  • **

Deze ovenschotel met pasta, gehaktballetjes en broccoli valt bij (bijna) iedereen in de smaak

Pizza stokbrood van de BBQ

  • Bijgerecht
  • 20 min
  • 1 brood
  • *

Knapperig brood met tomatensaus, ham en kaas. Lekker als bijgerecht of als borrelhapje tijdens de BBQ.

Gevuld stokbrood met gehakt

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 15 min
  • 6 stuks
  • *

Lekkere lunch of simpele maaltijd: gegratineerde stokbroodjes met gehakt en groenten

Quiche caprese

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 45 oventijd
  • 4 personen
  • **

Wie dol is op salade caprese met tomaat, mozzarella en basilicum houd vast ook van deze quiche!

Pasta bolognese taart

  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 35 oventijd
  • 6 personen
  • **

Serveer je pastagerecht eens op een originele manier met deze pastataart van rigatoni pasta en bolognesesaus

Gevulde gehaktballetjes met mozzarella

  • Bijgerecht
  • 20 min + 20 min
  • 8 stuks
  • **

Lekker borrelhapje: kruidige gehaktballetjes gevuld met een balletje mozzarella

Pasta met kip en champignons

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 tot 3 personen
  • **

kip, broccoli en champignons gecombineerd met pasta in een heerlijke romige saus

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal