Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

klein blikje tomatenpuree

Jachtschotel met stoofvlees

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 3,5 uur stoven
  • 6 personen
  • **

Van deze ovenschotel met een laag stoofvlees, aardappelpuree en appel warm je zeker op!

Vegetarische aubergine stoof

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 stoven
  • 2-3 personen
  • **

Deze vegetarische stoofschotel met aubergine is lekker als hoofdgerecht of bij een Turkse mezze

Marokkaanse runderstoof

  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 2,5 uur stoven
  • 4 personen
  • **

Een zachte stoofschotel met abrikozen en kaneel geserveerd met couscous

Ovenschotel met gehakt en bladerdeeg

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 30 oventijd
  • 3 - 4 personen
  • **

Lekker gehaktmengsel met groenten onder een knapperig dakje van bladerdeeg

Wrap met braadworst uit de oven

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 20 oventijd
  • 6 stuks
  • **

Kruidig vlees en groenten in een wrap gegratineerd met lekker veel kaas

Stroganoff met balletjes

  • Hoofdgerecht
  • 55 min
  • 4 personen
  • **

Gehaktballetjes in een romige stroganoffsaus met paprika en champignons

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal