Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

kleine rode ui

Pizza broodjes

  • Hapjes
  • 15 min + 10 min
  • 8 stuks
  • *

Snelle en kleine variant op de pizza met salami en mozzarella.

Zoete aardappel met taco vulling

  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 50 min
  • 4 stuks
  • **

Gepofte zoete aardappels uit de oven met een vulling van vegetarisch gehakt, tomaatjes en mais.

Gevulde portobello's met mexicaanse vulling

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 10 min oventijd
  • 4 stuks
  • *

Grote champignons gevuld met een heerlijke vegetarische vulling met een Mexicaanse twist.

Salade met gegrilde tonijn

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • **

Heerlijke vullende maaltijd salade met gegrilde tonijn, peultjes en aardappeltjes.

Vegetarische pita pizza met gegrilde groenten

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 5 min oventijd
  • 5 stuks
  • *

Pitabroodjes uit de oven belegd met courgette, paprika, aubergine, pesto en mozzarella

Pizza shoarma met puntpaprika

  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • *

Lekker snacken in het weekend met deze pizza met shoarma, puntpaprika en knoflooksaus

Broodje hete kip

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2-3 broodjes
  • *

Dit broodje met pittige kipstukjes, komkommer en sla is ideaal als snelle maaltijd.

Zoete aardappel met sperziebonen

  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • *

Lekkere combi van zoete aardappel, spek en bonen in één schaal

Griekse quesadilla's

  • Lunch
  • 20 min
  • 4 stuks
  • *

Vegetarische krokante wraps met een zelfgemaakte yoghurt-knoflooksaus, geïnspireerd op de Griekse keuken

Salade met kip gyros

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Een soort van broodje gyros maar dan uitgebreid met extra veel groenten en een heerlijke dressing

Taco’s met kip en ananas

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 6 stuks
  • *

Gekruide kip met frisse ananas en avocado in krokante taco schelpen

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal