Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Klontje boter

Hutspot met pittige rookworst roerbak

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2-3 personen
  • **

Hollandse kost met een pittige twist van rode peper en ketjap

Kip shoarma ovenschotel

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 10 oventijd
  • 3 personen
  • **

Shoarma is niet alleen lekker in een broodje maar ook in een ovenschotel met puree en paprika.

Gepaneerde schnitzels

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 stuks
  • *

Zelf schnitzels een lekker en krokant korstje geven doe je zo!

Kaiserschmarrn

  • Nagerecht
  • 45 min
  • 5 stuks
  • **

Het bekende wintersport gerecht van zoete luchtige stukjes pannenkoek, deze keer met warme kersen

Zalm piccata

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Zalmpannetje met een romige saus van bouillon met kappertjes en citroen

Marokkaanse stamppot

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 a 3 personen
  • **

Kruidige stamppot met ras el hanout kruiden van wortel, aardappel en kikkererwten

Bloemkool ovenschotel met spekjes

  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 10 oventijd
  • 4 personen
  • **

Heerlijke stevige ovenschotel met bloemkool, aardappelpuree en spek onder een krokant korstje

Paprika risotto met gebakken geitenkaas

  • Hoofdgerecht
  • 55 min
  • 2 - 3 personen
  • **

Heerlijk vegetarisch gerecht van smeuïge risotto met krokant gebakken geitenkaas

Snelle goulashsoep met balletjes

  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 4 personen
  • **

Goed gevulde maaltijdsoep met gehaktballetjes, paprika en aardappel, klaar in nog geen uurtje

Stoba (Caribische stoofschotel)

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 3 uur wachten
  • 4 a 5 personen
  • **

Mijn versie van de populaire stoofschotel met rundvlees en pruimen afkomstig van o.a. Bonaire

Risotto met spinazie en garnalen

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 2 personen
  • **

Smeuïge risotto rijst met spinazie en licht pittige gebakken garnalen

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal