Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Klontje boter

Hutspot met pittige rookworst roerbak

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2-3 personen
  • **

Hollandse kost met een pittige twist van rode peper en ketjap

Kip shoarma ovenschotel

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 10 oventijd
  • 3 personen
  • **

Shoarma is niet alleen lekker in een broodje maar ook in een ovenschotel met puree en paprika.

Gepaneerde schnitzels

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 stuks
  • *

Zelf schnitzels een lekker en krokant korstje geven doe je zo!

Kaiserschmarrn

  • Nagerecht
  • 45 min
  • 5 stuks
  • **

Het bekende wintersport gerecht van zoete luchtige stukjes pannenkoek, deze keer met warme kersen

Zalm piccata

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Zalmpannetje met een romige saus van bouillon met kappertjes en citroen

Marokkaanse stamppot

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 a 3 personen
  • **

Kruidige stamppot met ras el hanout kruiden van wortel, aardappel en kikkererwten

Bloemkool ovenschotel met spekjes

  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 10 oventijd
  • 4 personen
  • **

Heerlijke stevige ovenschotel met bloemkool, aardappelpuree en spek onder een krokant korstje

Paprika risotto met gebakken geitenkaas

  • Hoofdgerecht
  • 55 min
  • 2 - 3 personen
  • **

Heerlijk vegetarisch gerecht van smeuïge risotto met krokant gebakken geitenkaas

Snelle goulashsoep met balletjes

  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 4 personen
  • **

Goed gevulde maaltijdsoep met gehaktballetjes, paprika en aardappel, klaar in nog geen uurtje

Stoba (Caribische stoofschotel)

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 3 uur wachten
  • 4 a 5 personen
  • **

Mijn versie van de populaire stoofschotel met rundvlees en pruimen afkomstig van o.a. Bonaire

Risotto met spinazie en garnalen

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 2 personen
  • **

Smeuïge risotto rijst met spinazie en licht pittige gebakken garnalen

Salades

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Een salade is snel, makkelijk, fris en gezond. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht bij een stukje vlees of vis.

Perzik salade met krokante geitenkaas
Mexicaanse pastasalade met mais
Salade met falafel en mango
Kip teriyaki salade
Chimichurri salade met biefstuk