Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

kokosmelk

Ajam paniki met ananas

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • **

Pittige kip op Indonesische wijze met zelfgemaakte makkelijke boemboe en stukjes ananas.

Pompoencurry met linzen

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Gezonde vegetarische curry met pompoen en linzen die makkelijk te maken is

Mini brioche broodpudding

  • Lunch
  • 15 min + 20 oventijd
  • 6 stuk
  • *

Deze mini broodpuddinkjes met kersen en kokos zijn heerlijk bij het kerstontbijt of kerstbrunch.

Indische andijviestamppot

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2-3 personen
  • **

Andijviestamppot met een Indische twist en kruidige gehaktballetjes in ketjapsaus

Broccoleaf soep met kokos

  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Broccoleaf zijn de bladeren van broccoli die zacht en mild van smaak zijn en super gezond

Thaise mosselen

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 3 personen
  • **

Verse mosselen bereid in een licht pikante Thaise saus van kokosmelk

Kip curry met mango

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Vers currygerecht met sperziebonen, kip een zoete stukjes mango

Salade kip pindadressing

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Lauwwarme maaltijdsalade van Chinese kool met gegrilde kip en een heerlijke Oosterse pindadressing

Indiase wortelsoep

  • Lunch
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Kruidige soep van wortel met een vleugje kokos en komijn.

Sambal goreng telor met boontjes

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2-3 personen
  • **

Indonesisch gerecht van gekookte eieren in een licht pittige saus met sperziebonen

Gezonde chia pudding

  • Ontbijt
  • 10 min + 1 nacht wachttijd
  • 3-4 porties
  • *

Van deze pudding met mango op basis van chiazaad en kokosmelk kun je op ieder moment van de dag genieten.

Tom ka kai soep

  • Voorgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • **

Makkelijke versie van deze thaise kokossoep met kip, shiitake en paksoi

Mini kipsaté spiesjes

  • Hapjes
  • 45 min
  • 15 stuks
  • **

Een lekker hapje in een glaasje wat makkelijk uit te delen is op ieder feestje of borrel

Broccoli-spinaziesoep met broodcroutons

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 5-6 personen
  • *

Snelle soep boordevol groene groenten met een vleugje kokos en zelfgemaakte croutons.

Curry met aardappel en kip

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 3 personen
  • *

Groente, aardappels en vlees uit 1 pannetje in een heerlijke kruidige curry saus

Pittige pompoensoep

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • **

Een heerlijke oranje herfstsoep van wortel en pompoen met een pittige bite

Sperziebonen curry met vis

  • Hoofdgerecht
  • 45 MIN
  • 4 personen
  • **

Een heerlijke romige Indiase curry met sperziebonen en een gebakken stukje vis.

Ovenschotel met gehakt en snijbonen

  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 25 oventijd
  • 4 personen
  • **

Gehakt met snijbonen en tomaat onder een laagje aardappelpuree met een Indiase twist

Rode curry met kip

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Snel en makkelijk curry recept met kip, paksoi en een handje taugé

Krokante kokos garnalen met dip

  • Hapjes
  • 40 min
  • 15 stuks
  • **

Gefrituurde garnalen in een krokant jasje met kokos en limoen geserveerd met een frisse mango dip.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal