Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

kookroom

Koolrolletjes met geitenkaas

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 12 min oventijd
  • 2 personen
  • **

Vegetarische rolletjes van Chinese kool gevuld met geitenkaas en champignons in een romige paprikasaus.

Koolrabi ovenschotel

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Deze winterse ovenschotel met appel, spek en koolrabi is echt comfortfood

Kabeljauw ovenschotel met kerrie

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 20 oventijd
  • 2 personen
  • **

Vis op een bedje van aardappels en groenten in een romige kerriesaus

Gegratineerde groene asperges

  • Bijgerecht
  • 20 min + 5 min gratineren
  • 3 personen
  • *

Een heerlijk bijgerecht voor het kerstmenu dat heerlijk smaakt bij een stukje vlees of vis

Pasta met garnalen in romige saus

  • Hoofdgerecht
  • 30 mimuten
  • 2 personen
  • **

Dit pasta gerecht is lekker romig en fris door de toevoeging van citroensap. Een heerlijke combinatie met garnalen en knapperige groene aspergetips.

Pasta met kip, tomaatjes en spinazie

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijk pastarecept van penne in een romige saus met kaas en pijnboompitten

Pasta met paprikasaus

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • **

Tagliatelle in een romige saus van gegrilde paprika en kaas, een makkelijk en lekker vegetarisch recept!

Quiche met gerookte zalm en asperges

  • Hapjes
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 6 porties
  • *

Gerookte zalm en groene asperges zijn een gouden combi, vooral in deze heerlijke en snelle quiche!

Tomatensoep met kaastortellini

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Verse tomatensoep met gevulde pasta en basilicumblaadjes

Romige pasta met zalm en spinazie

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Romige pasta met stukjes zalm en spinazie, ideaal om je vriezer mee leeg te maken

Paddenstoelen ragout

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 8 pasteitjes
  • **

Geen ragout uit een blikje of pakje maar lekker zelfgemaakt en in 20 minuten klaar

Paddenstoelenrisotto van parelgort met makreel

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • **

Risotto met een twist door het gebruik van parelgort, in perfecte combinatie met paddenstoelen variatie en gerookte makreel.

Bloemkoolstamppot met krokante vis

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • **

Heerlijke combi van smeuige stamppot met een stukje vis met amandelkorst en kerriesaus

Mini quiche met courgette

  • Hapjes
  • 25 min + 25 oventijd
  • 10 stuks
  • *

Simpele hartige taartjes met courgette en paprika, ook ideaal om restjes op te maken

Quiche met spinazie en zalm

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 45 oventijd
  • 3 personen
  • **

Video: hartige taart met verse zalm en spinazie, lekker als lunch of als avondmaal

Broodje ragout met ham

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • **

Dit gevulde broodje met ragout kun je eten als een lichte maaltijd of een uitgebreide lunch.

Rösti ovenschotel met gehakt

  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 40 oventijd
  • 4 personen
  • **

Hollandse ovenschotel met gehakt en groenten onder een laagje van geraspte aardappel

Salades

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Een salade is snel, makkelijk, fris en gezond. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht bij een stukje vlees of vis.

Noedel bowl met zalm
Kip shoarma bowl
Mexicaanse zoete aardappel salade
Bruschetta salade
Salade met kiwi en kip