Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

kruimige aardappels

Indische andijviestamppot

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2-3 personen
  • **

Andijviestamppot met een Indische twist en kruidige gehaktballetjes in ketjapsaus

Kip shoarma ovenschotel

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 10 oventijd
  • 3 personen
  • **

Shoarma is niet alleen lekker in een broodje maar ook in een ovenschotel met puree en paprika.

Aardappelbrood met ui en tijm

  • Lunch
  • 30 min + 1 uur rijzen + 40 min oventijd
  • 1 brood
  • **

Heerlijk hartig brood op basis van aardappel en bloem. Lekker bij de borrel of een plakje als lunch.

Lente stamppot met rucola

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Een stamppotje met rucola en tomaat dat lekker smaakt in de winter maar ook in de lente

Bloemkoolstamppot met krokante vis

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • **

Heerlijke combi van smeuige stamppot met een stukje vis met amandelkorst en kerriesaus

Erwten stamppot met pittige hamblokjes

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Een heerlijke combi: smeuïge aardappelpuree met erwtjes en pittige gebakken hamblokjes

Knapperige ovenfrieten

  • Bijgerecht
  • 15 min + 45 oventijd
  • 3 personen
  • *

Op deze manier maak je zelf je verse frieten uit de oven die lekker krokant en meteen wat gezonder zijn.

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes
Pasta pesto salade met kip
Kip in Parmaham met courgette