Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

kurkuma

Vegan quiche met paddenstoelen

  • Hoofdgerecht
  • 60 min
  • 4 personen
  • **

Deze quiche is gemaakt zonder ei en room maar met tofu,wat deze quiche veganistisch maakt. Tevens is de quiche is gevuld met allemaal lekkere groenten.

Balinese Boemboe

  • Bijgerecht
  • 20 min
  • 10 porties
  • *

Deze mix van kruiden en specerijen is de basis van vele Balinese gerechten zoals nasi en bami goreng of heerlijke curry’s.

Zelfgemaakte currypasta

  • Hoofdgerecht
  • 15 min
  • 3 porties
  • *

Een heerlijke basis van een Indiaas currygerecht op basis van verse ingrediënten

Indiase dahl met spinazie

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Dahl is een Indiaas gerecht gemaakt van linzen, in dit geval rode linzen. Een bron van eiwitten en dus enorm geschikt als vegetarisch gerecht samen met spinazie geserveerd met naanbrood.

Nasi goreng

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Makkelijk basisrecept voor nasi goreng met groente en een gebakken eitje

Kip Madras

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • **

Kip en groente in een zelfgemaakte Indiase currysaus met stukjes frisse appel

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal