Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

laurier

Jachtschotel met stoofvlees

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 3,5 uur stoven
  • 6 personen
  • **

Van deze ovenschotel met een laag stoofvlees, aardappelpuree en appel warm je zeker op!

Rollade met sjalottensaus

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 40 oventijd
  • 4 personen
  • **

Een feestelijke gekruide rollade met knoflook en laurier in een romige sjalottensaus

Krokante vis met witte wijnsaus

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 15 oventijd
  • 4 personen
  • **

Kabeljauw met een krokant laagje uit de oven met een fluweelzachte witte wijnsaus

Boeuf bourguignon

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 3 uur stoven
  • 4 personen
  • **

Heerlijk recept voor deze Franse stoofschotel met rundvlees en champignons gestoofd in o.a. rode wijn

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes
Pasta pesto salade met kip
Kip in Parmaham met courgette