Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

laurier

Paddenstoelenbouillon

  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4-6 personen
  • **

Een heldere bouillonsoep met paddenstoelen en knoflook croutons, heerlijk voor in de herfst!

Jachtschotel met stoofvlees

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 3,5 uur stoven
  • 6 personen
  • **

Van deze ovenschotel met een laag stoofvlees, aardappelpuree en appel warm je zeker op!

Rollade met sjalottensaus

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 40 oventijd
  • 4 personen
  • **

Een feestelijke gekruide rollade met knoflook en laurier in een romige sjalottensaus

Krokante vis met witte wijnsaus

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 15 oventijd
  • 4 personen
  • **

Kabeljauw met een krokant laagje uit de oven met een fluweelzachte witte wijnsaus

Boeuf bourguignon

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 3 uur stoven
  • 4 personen
  • **

Heerlijk recept voor deze Franse stoofschotel met rundvlees en champignons gestoofd in o.a. rode wijn

Kerst recepten

Kerst is de tijd van gezelligheid en samen eten. Wij helpen u een handje door de lekkerste kerstrecepten op een rijtje te zetten voor een perfect kerstdiner. Wat dacht u van een heerlijk kerstmenu van aardappel truffelsoep gevolgd door een hertenbiefstuk of een rollade en een heerlijke chocolade dessert om mee af te sluiten.

Feestelijke crème brûlée met besjes
Zalm in filodeeg
Kipcocktail met sinaasappel
Kerststol muffins
Crepe Suzette