Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

maïzena

Kokos cheesecakejes met mango crumble

  • Nagerecht
  • 45 min + 30 oventijd
  • 12 stuks
  • **

Deze tropische cheesecakejes vormen een lekker zomers toetje, ook heerlijk na de barbecue!

Kip teriyaki salade

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Een maaltijdsalade hoeft niet saai te zijn: deze kip teriyaki salade is vullend en staat binnen 30 minuten op tafel

Meringuerol met lemon curd en pistache

  • Gebak en taart
  • 30 min + 25 oventijd + 1 uur afkoelen
  • 10-12 personen
  • ***

Een heerlijke glutenvrije rol van zachte meringue met een vulling van mascarpone, lemoncurd en pistache

Marokkaanse runderstoof

  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 2,5 uur stoven
  • 4 personen
  • **

Een zachte stoofschotel met abrikozen en kaneel geserveerd met couscous

Zigeunersaus

  • Bijgerecht
  • 20 min
  • 1 portie
  • **

Lekkere zelfgemaakte licht pittige zigeunersaus met paprika en augurk

Teriyakisaus

  • Bijgerecht
  • 15 min
  • 150 ml
  • *

Zelf deze Japanse teriyakisaus maken is niet moeilijk en is heerlijk vlees en/of groenten

Kaiserschmarrn

  • Nagerecht
  • 45 min
  • 5 stuks
  • **

Het bekende wintersport gerecht van zoete luchtige stukjes pannenkoek, deze keer met warme kersen

Zalm piccata

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Zalmpannetje met een romige saus van bouillon met kappertjes en citroen

Eend met bimi en sinaasappelsaus

  • Hoofdgerecht
  • 55 min
  • 4 personen
  • **

Kleurrijk en heerlijke kerstgerecht van aardappelpuree met wortel, bimi en gebakken eend met sinaasappelsaus

Choco meringue

  • Gebak en taart
  • 20 min + 2 oventijd + 1 afkoelen
  • 9 stuks
  • **

Krokant van buiten en nog iets chewy van binnen zijn deze meringues met chocolade swirl

Stroganoff met balletjes

  • Hoofdgerecht
  • 55 min
  • 4 personen
  • **

Gehaktballetjes in een romige stroganoffsaus met paprika en champignons

Twee lagen bosvruchten mini cheesecakejes

  • Gebak en taart
  • 30 min + 30 oventijd + 3 uur afkoelen
  • 12 stuks
  • **

Deze lekkere mini cheesecakejes met bessen en frambozen zijn niet alleen heel lekker maar zien er ook mooi uit

Biscuittaart met passievrucht

  • Gebak en taart
  • 40 min + 45 oventijd + afkoelen
  • 8 - 10 personen
  • **

Luchtige en zomerse cake met een frisse topping van roomkaas en passievrucht

Kip siam

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 a 3 personen
  • **

Zelfgemaakte kip siam met paprika in een heerlijke Oosterse saus

Frambozen trifle met chocolate chip cookies

  • Nagerecht
  • 30 min
  • 4 stuks
  • **

Met deze frambozen trifle met chocoladekoekjes kun je niet de mist in gaan.

Mini cheesecake met blauwe bessen

  • Gebak en taart
  • 30 min + 30 min + 2 uur wachten
  • 16 stuks
  • **

Lekkere kleine mini cheesecakejes met frisse blauwe bessen en een bodem van Bastogne

Asperges met zalm en bieslooksaus

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 2 personen
  • **

Het is genieten van deze witte asperges met gerookte zalm en een romige saus

Kip met zoetzure saus

  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 3 a 4 personen
  • **

Heerlijk gerecht voor doordeweeks: kip met groente en ananas in een zelfgemaakte zoetzure saus

Mini pavlova met appel

  • Nagerecht
  • 20 min + 60 oventijd + 60 wachten
  • 10 stuks
  • **

Heerlijk gebakje of toetje van meringue met slagroom en frisse appel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Lasagne met champignon saus
Gegratineerde gnocchi ovenschotel
Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes