Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

olie

Gebakken havermout met aardbeien

  • Ontbijt
  • 15 min + 30 oventijd
  • 2 personen
  • *

Een lekker en gezond ontbijt (op bed): succes gegarandeerd deze Moederdag!

Kip shoarma bowl

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Deze versie van een broodje shoarma met zelf gekruide kip en lekker veel groenten is net even iets gezonder dan een broodje van de shoarmazaak

Kip fajita’s

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Kruidige kipreepjes met knapperige groenten en zachte wraps

Groentefriet met zalm uit de oven

  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 35 oventijd
  • 2 personen
  • *

Super simpel maar heerlijk recept met veel groenten en zalm met pistachekorst

Krokante knoflook garnalen

  • Bijgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 20 stuks
  • *

Een lekker hapje of snack van garnalen met een krokant jasje van bladerdeeg

Ovenschotel met boontjes

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 30 oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Makkelijke ovengerecht van gehakt met boontjes onder een laagje gegratineerde aardappeltjes

Salade met gegrilde tonijn

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • **

Heerlijke vullende maaltijd salade met gegrilde tonijn, peultjes en aardappeltjes.

Nacho hapjes met garnalen

  • Hapjes
  • 20 min
  • 15 hapjes
  • **

De basis van deze hapjes is nacho chips! Deze zorgen voor een lekkere crunch in combinatie met romige avocado en kruidige garnalen.

Pompoensoep met kip

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • **

Deze maaltijdsoep is lekker herfstig door de pompoen, met een vleugje tomaat en pulled chicken als topping. Met het stokbrood kun je lekker in de soep dippen.

Balinese salade met sperziebonen

  • Bijgerecht
  • 30 min
  • 4 porties
  • **

Een salade van sperziebonen, witte kool en taugé op smaak gemaakt met zelfgemaakte boemboe bali, heerlijk als bijgerecht bij Indische gerechten.

Balinese Boemboe

  • Bijgerecht
  • 20 min
  • 10 porties
  • *

Deze mix van kruiden en specerijen is de basis van vele Balinese gerechten zoals nasi en bami goreng of heerlijke curry’s.

Vissticks van de bakplaat met groenten

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 17 oventijd
  • 2-3 personen
  • *

Super makkelijke maaltijd van vis, groenten en aardappels van de bakplaat.

Aardappelspies van de BBQ

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 7 min BBQ
  • 4 stuks
  • *

Aardappels van de BBQ met een knapperig stukje spek er tussen

Naanbrood met 4 ingrediënten

  • Bijgerecht
  • 15 min
  • 5 naanbroden
  • *

Naanbrood is is een luchtig brood, gemaakt in een handomdraai. Met dit recept kun je het naanbrood in zoete en hartige bereidingen gebruiken.

Zoete aardappel met sperziebonen

  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • *

Lekkere combi van zoete aardappel, spek en bonen in één schaal

Mini spinazie pannenkoekjes

  • Lunch
  • 10 min + 20 min
  • 15 stuks
  • **

Met deze pannenkoekjes eet je een portie groene groenten zonder dat je het door hebt. Serveer dit met gerookte zalm en romige Hüttenkäse.

Gevulde champignons met kerrie

  • Hapjes
  • 10 min + 20 oventijd
  • 4 personen
  • **

Heerlijke hartige champignons met een romige vulling van prei, kerrie en oude kaas. Lekker voor bij de borrel.

Pizza garnalen

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 15 oventijd
  • 2 pizza's
  • **

Probeer eens iets anders dan een plakje salami of ham en maak deze pizza met garnalen en tomaat!

Oosterse courgetterolletjes

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 10 stuks
  • **

Zalm en avocado is altijd een goeie combi, vooral in deze gegrilde courgette rolletjes

Hamburger salade

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Alles wat je op een burger terugvindt zoals tomaat en bacon gecombineerd in een heerlijke salade

Caprese salade bowl met kip

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Makkelijke goed gevulde kom salade met tomaat, mozzarella en kip

Kipdrumsticks met mais van de bakplaat

  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 30 oventijd
  • 2 a 3 personen
  • *

Alles in een maaltijd: heerlijke malse en kruidige kip met groenten en aardappels uit de oven

Oosterse salade met garnalen

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2-4 personen
  • *

Deze oosterse salade met taugé, mango en garnalen is heerlijk als lunch of licht hoofdgerecht

Citroen courgetti met zalm

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • **

Frisse koolhydraatarme spaghetti van courgette in een romige saus met zalm uit de oven

Watermeloen steak

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 8 stuks
  • **

Deze zomerse steak is een heerlijke vegetarische variant van de BBQ of uit de grillpan

Salades

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Een salade is snel, makkelijk, fris en gezond. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht bij een stukje vlees of vis.

Noedel bowl met zalm
Kip shoarma bowl
Mexicaanse zoete aardappel salade
Bruschetta salade
Salade met kiwi en kip