Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

olijfolie

Kip Parmezaan

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Ovenschotel met kip bedekt met een laagje tomatensaus, Parmezaanse kaas en knapperige croutons

Paddenstoelenbouillon

  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4-6 personen
  • **

Een heldere bouillonsoep met paddenstoelen en knoflook croutons, heerlijk voor in de herfst!

Gegratineerde knoflook champignons

  • Voorgerecht
  • 10 min + 5 min oventijd
  • 1 schaaltje
  • *

Een heerlijk hapje van champignons met knoflook onder een laagje Parmezaanse kaas

Broccolisoep

  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Met dit eenvoudige basisrecept maak je in 20 minuten deze lekkere verse broccolisoep

Pitabroodjes met broccoli

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 6 stuks
  • *

Deze vegetarische pita’s met tzatziki en groenten zijn een lekkere en gezonde lunch of lichte avondmaaltijd

Frisse komkommersoep met avocado

  • Voorgerecht
  • 10 min
  • 4 stuks
  • *

Deze frisse koude komkommersoep wordt lekker romig van smaak door de avocado, heerlijk tijdens zomerse temperaturen.

Caesar salade prikkers

  • Hapjes
  • 25 min
  • ca. 15 stuks
  • *

Deze salade op een stokje met yoghurtsaus is ideaal als hapje tijdens een feestje of als bijgerecht bij de BBQ

Zoete aardappel gnocchi met spinazie

  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 3-5 personen
  • **

Oranje gnocchi gemaakt van zoete aardappel in een romige saus met spinazie.

Gevulde cherrytomaatjes met couscous

  • Hapjes
  • 25 min
  • 15-20 hapjes
  • **

Het perfecte tapas hapje van gevulde cherrytomaatjes met heerlijke pesto couscous

Griekse panzanella salade

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 3-4 personen
  • *

Panzanella is een Italiaanse broodsalade maar ook heel lekker op Griekse wijze

Mexicaanse couscous salade

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • **

Kruidige couscous met een Mexicaanse twist van mais en avocado.

Kipspiesjes met gazpacho dip

  • Hapjes
  • 20 min
  • 6 hapjes
  • **

De Spaanse gazpacho is een heerlijke en frisse dip voor de gekruide kipspiesjes

Vegetarische salade met parelcouscous

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Dit gezonde gerecht met gegrilde courgette en paprika is lekker als hoofdgerecht of als bijgerecht bij de barbecue

Perzik salade met krokante geitenkaas

  • Salades
  • 40 min
  • 2 personen
  • **

Zomerse salade met een heerlijke combinatie van krokante geitenkaas met uitgebakken spek en avocado.

Zalmrisotto met mangosalsa

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Zomerse risotto met gegrilde zalm en een frisse salsa van mango en avocado

Biefstuk roerbak met nectarine

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Oosterse roerbak met stukjes gemarineerde biefstuk en frisse en licht zoete nectarines.

Bruschetta salade

  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Een salade van knapperig geroosterd brood met gemarineerde tomaatjes.

Salade met kiwi en kip

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Heerlijke frisse salade met kruidige cajunkip en plakjes kiwi en zachte geitenkaas.

Pompoen rijstsalade

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 3 personen
  • *

Lichte maaltijd of lekkere lunch van rijst met geroosterde pompoen en aubergine

Kaas uienbroodjes

  • Lunch
  • 20 min + 20 oventijd
  • 4 stuks
  • **

Zelfgemaakte broodjes met een heerlijke topping van gebakken ui en kaas

Couscous met gegrilde zalm en groenten

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

Dit gerecht met couscous en gegrilde groenten en is heerlijk in combinatie met vis en tzatzikisaus

Grieks pannetje met pitabrood, feta en tzatziki

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Dit pannetje met Griekse invloeden is een ideale doordeweekse maaltijd

Kipsalon met zoete aardappel

  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 20 oventijd
  • 2 personen
  • **

Deze gezonde(re) variant op de bekende kapsalon is gemaakt met zoete aardappel, kip en verse groenten.

Salade met gerookte kip en spekjes

  • Hoofdgerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Deze frisse maaltijdsalade met kip, spek, mozzarella en appel is een een lekkere lunch of een licht hoofdgerecht om het nieuwe jaar mee te beginnen

Taco’s met zoete aardappel

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 18 min
  • 12 stuks
  • **

Krokante Mexicaans gevulde taco’s met gehakt, zoete aardappel en avocado.

1 2 3 4  Alles weergeven

Kerst recepten

Kerst is de tijd van gezelligheid en samen eten. Wij helpen u een handje door de lekkerste kerstrecepten op een rijtje te zetten voor een perfect kerstdiner. Wat dacht u van een heerlijk kerstmenu van aardappel truffelsoep gevolgd door een hertenbiefstuk of een rollade en een heerlijke chocolade dessert om mee af te sluiten.

Makkelijke chocolade mousse
Croissants met cranberry
Salade met carpaccio en truffeldressing
Mini kerst quiches
Poffertjes sandwiches met ijs