Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

olijfolie

Frisse komkommersoep met avocado

  • Voorgerecht
  • 10 min
  • 4 stuks
  • *

Deze frisse koude komkommersoep wordt lekker romig van smaak door de avocado, heerlijk tijdens zomerse temperaturen.

Caesar salade prikkers

  • Hapjes
  • 25 min
  • ca. 15 stuks
  • *

Deze salade op een stokje met yoghurtsaus is ideaal als hapje tijdens een feestje of als bijgerecht bij de BBQ

Zoete aardappel gnocchi met spinazie

  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 3-5 personen
  • **

Oranje gnocchi gemaakt van zoete aardappel in een romige saus met spinazie.

Gevulde cherrytomaatjes met couscous

  • Hapjes
  • 25 min
  • 15-20 hapjes
  • **

Het perfecte tapas hapje van gevulde cherrytomaatjes met heerlijke pesto couscous

Griekse panzanella salade

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 3-4 personen
  • *

Panzanella is een Italiaanse broodsalade maar ook heel lekker op Griekse wijze

Mexicaanse couscous salade

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • **

Kruidige couscous met een Mexicaanse twist van mais en avocado.

Kipspiesjes met gazpacho dip

  • Hapjes
  • 20 min
  • 6 hapjes
  • **

De Spaanse gazpacho is een heerlijke en frisse dip voor de gekruide kipspiesjes

Vegetarische salade met parelcouscous

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Dit gezonde gerecht met gegrilde courgette en paprika is lekker als hoofdgerecht of als bijgerecht bij de barbecue

Perzik salade met krokante geitenkaas

  • Salades
  • 40 min
  • 2 personen
  • **

Zomerse salade met een heerlijke combinatie van krokante geitenkaas met uitgebakken spek en avocado.

Zalmrisotto met mangosalsa

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Zomerse risotto met gegrilde zalm en een frisse salsa van mango en avocado

Biefstuk roerbak met nectarine

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Oosterse roerbak met stukjes gemarineerde biefstuk en frisse en licht zoete nectarines.

Bruschetta salade

  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Een salade van knapperig geroosterd brood met gemarineerde tomaatjes.

Salade met kiwi en kip

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Heerlijke frisse salade met kruidige cajunkip en plakjes kiwi en zachte geitenkaas.

Pompoen rijstsalade

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 3 personen
  • *

Lichte maaltijd of lekkere lunch van rijst met geroosterde pompoen en aubergine

Kaas uienbroodjes

  • Lunch
  • 20 min + 20 oventijd
  • 4 stuks
  • **

Zelfgemaakte broodjes met een heerlijke topping van gebakken ui en kaas

Couscous met gegrilde zalm en groenten

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

Dit gerecht met couscous en gegrilde groenten en is heerlijk in combinatie met vis en tzatzikisaus

Grieks pannetje met pitabrood, feta en tzatziki

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Dit pannetje met Griekse invloeden is een ideale doordeweekse maaltijd

Kipsalon met zoete aardappel

  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 20 oventijd
  • 2 personen
  • **

Deze gezonde(re) variant op de bekende kapsalon is gemaakt met zoete aardappel, kip en verse groenten.

Salade met gerookte kip en spekjes

  • Hoofdgerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Deze frisse maaltijdsalade met kip, spek, mozzarella en appel is een een lekkere lunch of een licht hoofdgerecht om het nieuwe jaar mee te beginnen

Taco’s met zoete aardappel

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 18 min
  • 12 stuks
  • **

Krokante Mexicaans gevulde taco’s met gehakt, zoete aardappel en avocado.

Frisse toast met Hüttenkäse en serranoham

  • Lunch
  • 10 min
  • 2 stuks
  • *

Deze geroosterde sneetjes brood met Hüttenkäse, cherrytomaatjes, rucola en serranoham zijn geschikt als lunch of snelle avondmaaltijd

Kip met cranberry uit de oven

  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 30 oventijd + 30 marineren
  • 2 personen
  • **

Deze kip is gemarineerd met balsamicoazijn, sinaasappel en cranberry voor een heerlijk hoofdgerecht tijdens het Kerstdiner.

Ster ravioli met truffel

  • Voorgerecht
  • 65 min
  • 2 personen
  • ***

Feestelijke vegetarische ravioli met ricotta truffel vulling en gebakken paddenstoelen

Couscous met kalkoen in een glaasje

  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 6 stuks
  • **

Serveer met de kerst dit lekkere en verantwoorde voorgerecht van couscous met kalkoenspiesjes

Gepofte biet met geitenkaas

  • Voorgerecht
  • 15 min + 75 oventijd
  • 4 stuks
  • *

Een heerlijk en feestelijk bijgerecht of voorgerechtje van rode bieten met zachte geitenkaas en tijm.

1 2 3 4  Alles weergeven

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes
Pasta pesto salade met kip
Kip in Parmaham met courgette