Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Ovenschaal

Clafoutis met mango

  • Nagerecht
  • 15 min + 30 oventijd
  • 6 personen
  • *

Dit Franse dessert bestaat uit fruit overgoten met een beslag gebakken in de oven

Mango crumble met kokos

  • Nagerecht
  • 20 min + 30 oventijd
  • 6 personen
  • *

Tropisch toetje van zoete mango en perzik onder een knapperig laagje crumble met een vleugje kokos

Toad in the hole

  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 30 oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Dit typisch Brits gerecht bestaat uit knapperige worstjes verpakt in een deeg van yorkshire pudding

Koolrabi ovenschotel

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Deze winterse ovenschotel met appel, spek en koolrabi is echt comfortfood

Taco’s met zoete aardappel

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 18 min
  • 12 stuks
  • **

Krokante Mexicaans gevulde taco’s met gehakt, zoete aardappel en avocado.

Kabeljauw ovenschotel met kerrie

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 20 oventijd
  • 2 personen
  • **

Vis op een bedje van aardappels en groenten in een romige kerriesaus

Quinoa ovenschotel met kip en cashewnoten

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Makkelijke ovenschotel op basis van quinoa met een smaakvolle Oosterse saus

Traditionele aardappelgratin

  • Bijgerecht
  • 30 min + 50 oventijd
  • 4-6 personen
  • **

Het basisrecept voor een perfecte en romige aardappelgratin zonder ei inclusief stap voor stap video

Zoete aardappel lasagne

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 35 oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Vegetarische en glutenvrije lasagne met zoete aardappel en courgette die bijna helemaal alleen maar uit groenten bestaat!

Taco’s met zalm en mango

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Gevulde taco’s met kruidige zalm flakes en frisse komkommer en mango

Kip shoarma ovenschotel

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 10 oventijd
  • 3 personen
  • **

Shoarma is niet alleen lekker in een broodje maar ook in een ovenschotel met puree en paprika.

Pasta met asperge en krokante zalm

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Romige pasta met groene asperges met een lekker stukje zalm met krokant korstje

Bloemkool ovenschotel met spekjes

  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 10 oventijd
  • 4 personen
  • **

Heerlijke stevige ovenschotel met bloemkool, aardappelpuree en spek onder een krokant korstje

Wrap met braadworst uit de oven

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 20 oventijd
  • 6 stuks
  • **

Kruidig vlees en groenten in een wrap gegratineerd met lekker veel kaas

Pastaschotel met bloemkool

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 10 oventijd
  • 2 - 3 personen
  • **

Romige pasta uit de oven met bloemkool en een lekker korstje van cashewnoten

Wortel spread

  • Lunch
  • 5 min + 35 oventijd + 30 wachten
  • 10 crackers
  • **

Een heerlijk broodsmeersel met geroosterde wortel om aan je dagelijkse portie groenten te komen.

Rollade met rode ui

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 45 oventijd
  • 4 rollade
  • **

Deze feestelijke rollade met hazelnoten en rode ui is perfect om op tafel te zetten tijdens het kerstdiner

Pompoen lasagne

  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 30 oventijd
  • 3 personen
  • **

Heerlijke herfstige lasagne met laagjes geroosterde pompoen, spinazie en ricotta

Lasagne met salami

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 40 oventijd
  • 3 personen
  • **

Heerlijke lasagne met de licht pittige smaak van salami en verschillende groenten

Gevulde champignons met geitenkaas

  • Bijgerecht
  • 15 min + 20 oventijd
  • 10 tot 12 stuks
  • *

Met maar 3 ingrediënten maak je dit heerlijke borrelhapje of bijgerecht

Ovenschotel met gehakt en broccoli

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 20 oventijd
  • 4 personen
  • **

Kruidig gehakt onder een laagje aardappelpuree met gegratineerde broccoli

Pastaschelpen met ricotta

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 20 oventijd
  • 2 tot 3 personen
  • **

Vegetarische gevulde cognilioni schelpen met ricotta en paprika in een tomatensaus

Rösti ovenschotel met gehakt

  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 40 oventijd
  • 4 personen
  • **

Hollandse ovenschotel met gehakt en groenten onder een laagje van geraspte aardappel

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal