Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

paneermeel

Spinaziesoufflé

  • Lunch
  • 30 min + 15 oventijd
  • 4-6 stuks
  • ***

Deze luchtige en hartige soufflés met spinazie zijn heerlijk zacht en lekker tijdens de paasbrunch

Gehaktballen met ei (scotch eggs)

  • Bijgerecht
  • 45 min
  • 4 stuks
  • **

Deze gehaktballen met een gekookt ei in het midden worden ook wel scotch eggs genoemd of vogelnestjes

Spaghetti met pesto en gehaktballetjes

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Een heerlijk pastagerecht met pestosaus en kruidige gehaktballetjes met oregano.

Romige rijstschotel met kip

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 20 oventijd
  • 4 personen
  • **

Rijst met kip en champignons in een romige saus met een krokant gegratineerd laagje bovenop

Pita met linzenkoekjes en muntsaus

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 1 uur opstijven
  • 6 broodjes
  • **

Vegetarisch recept voor heerlijke kruidige linzenkoekjes in een pitabroodje met komkommer en muntsaus

Gehaktballetjes in roomsaus met champignons

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Deze gekruide gehaktballetjes worden in een heerlijke zelfgemaakte roomsaus met champignons geserveerd. Lekker bij rijst of pasta!

Chocolade galette met kersen

  • Nagerecht
  • 25 min + 25 oventijd + 30 wachten
  • 4 stuks
  • **

Serveer deze zoete mini galettes als gebak bij de koffie of met wat slagroom of ijs als toetje

Mini gehaktbroodjes met aardappeltoef

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 25 oventijd
  • 10 stuks
  • **

Deze feestelijke kleine meatloafs maak je in een muffinvorm en serveer je met een toef aardappelpuree

Quiche met witlof en ham

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 40 oventijd
  • 4 ersonen
  • **

Witlof met ham en kaas is een gouden combi, zo ook in deze heerlijke quiche

Shoarma quiche met prei

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 45 oventijd
  • 4-6 personen
  • **

Vergeet het broodje shoarma, maak deze quiche met shoarma, prei en champignons

Indische andijviestamppot

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2-3 personen
  • **

Andijviestamppot met een Indische twist en kruidige gehaktballetjes in ketjapsaus

Courgette feta balletjes

  • Bijgerecht
  • 20 min + 30 min oventijd
  • 12 stuks
  • **

Deze groenteballetjes met feta zijn lekker als bijgerecht, maar ook ideaal om als hapje te serveren

Zelfgemaakte gehaktballen

  • Bijgerecht
  • 30 min
  • 5-20 stuks
  • *

Hét lekkerste recept voor zelfgemaakte gehaktballen inclusief stap voor stap video

Quiche met erwtjes en geitenkaas

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 45 oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Een goed gevulde hartige taart van bladerdeeg met erwtjes, spek en geitenkaas.

Quiche met gerookte zalm en asperges

  • Hapjes
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 6 porties
  • *

Gerookte zalm en groene asperges zijn een gouden combi, vooral in deze heerlijke en snelle quiche!

Bladerdeeghapjes met kruidige kip

  • Hapjes
  • 25 min + 25 oventijd
  • 12 stuks
  • **

Deze krokante snacks gevuld met kip hebben een Marokkaanse twist en zijn lekker bij de borrel of tapas

Rendang met gehaktballetjes

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Een snelle variant op de Indonesische rendang met gehaktballetjes en gewokte groenten.

Taco hapjes

  • Hapjes
  • 25 min + 30 min oventijd
  • 12 stuks
  • *

Deze Mexicaanse hapjes uit de oven zijn ideaal voor een feestje!

Pita met kruidige kipballetjes en wortel

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 stuks
  • **

Broodjes gevuld met Indiaas gekruide gehaktballetjes van kip en wortelslierten

Bloemkool ovenschotel met spekjes

  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 10 oventijd
  • 4 personen
  • **

Heerlijke stevige ovenschotel met bloemkool, aardappelpuree en spek onder een krokant korstje

Champignon Burgers

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Heerlijke zelfgemaakte champignon burgers met Parmezaanse paas, pijnboompitjes en rucola op een bagel.

Snelle goulashsoep met balletjes

  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 4 personen
  • **

Goed gevulde maaltijdsoep met gehaktballetjes, paprika en aardappel, klaar in nog geen uurtje

Pastaschotel met bloemkool

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 10 oventijd
  • 2 - 3 personen
  • **

Romige pasta uit de oven met bloemkool en een lekker korstje van cashewnoten

Albondigas

  • Bijgerecht
  • 45 min
  • 4 - 6 personen
  • **

Kruidige gehaktballetjes in een licht pittige spaanse tomatensaus

Hartige krans met gehakt

  • Lunch
  • 25 min + 20 oventijd
  • 10 - 12 stukken
  • **

Deze gevulde krans van croissantdeeg is lekker met de kerstbrunch

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal