Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

peper en zout

Zalm in filodeeg

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 25 min
  • 5 stuks
  • **

Dat zalm en spinazie perfect combineren is geen geheim, en al helemaal in dit knapperige pakketje van filodeeg. Ook leuk om te serveren met kerst of een etentje.

Kipcocktail met sinaasappel

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Feestelijk maar toch heel simpel voorgerecht van gerookte kip met sinaasappel en een kerrie dressing in een glaasje

Bruschetta’s met biefstuk

  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 6 stuks
  • *

Een heerlijk hapje of voorgerecht van knapperige broodjes met plakjes biefstuk en Parmezaanse kaas om het diner mee te beginnen of te borrelen

Hete bliksem

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2-3 personen
  • **

Het basisrecept voor deze heerlijke winterse stamppot met een frisse en zoete touch van appel

Coq au vin

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 45 min
  • 4 personen
  • **

Dit is een klassiek Frans recept met kip en groenten in een heerlijke wijnsaus

Hartige groentetaart met pastinaak

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Deze winterse quiche is helemaal vegetarisch en bevat lekker veel groenten

Quesadilla’s met rode biet en boerenkool

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 stuks
  • **

Deze wrap tosti's hebben een winterse twist door de rode biet, boerenkool en geitenkaas

Aubergine ovenschotel met geitenkaas

  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 25 min oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Vegetarische ovenschotel die lijkt op melanzane parmigiana maar dan met zachte geitenkaas

Cannelloni met spinazie en zalm

  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 30 min oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Deze opgerolde pastarolletjes gevuld met verse zalm en romige spinazie is een heerlijke ovenschotel

Pasta ovenschotel met witlof

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Deze gegratineerde witlof in parmaham combineert heerlijk bij de pasta in tomatensaus in deze schotel

Bietenlasagne met walnoten

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Een heerlijke vegetarische ovenschotel met rode biet, een romige ricottasaus en crunchy walnoten

Spaanse aardappeltortilla

  • Bijgerecht
  • 45 min
  • 4-6 personen
  • **

Deze lekkere aardappeltortilla maak je maar met 3 basisingrediënten en is onmisbaar bij de tapas. Inclusief stap voor stap video

Pita met pompoen en falafel

  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 20 min oventijd
  • 5 stuks
  • **

Deze vegetarisch gevulde pitabroodjes zijn heerlijk als snelle maaltijd of lunch

Groene shakshuka met aardappel

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 2-3 personen
  • **

Vegetarisch pannetje met kruidige aardappeltjes en gestolde eieren met een Midden Oosterse twist

Boxty met romige kip

  • Hoofdgerecht
  • 60 min
  • 5-6 stuks
  • ***

Deze Ierse pannenkoek is gemaakt van aardappelpuree en geraspte aardappel en is gevuld met een romig kipmengsel.

Caribische bowl met bakbanaan

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • **

De pokebowl kennen we nu wel, probeer daarom eens deze gezonde bowl met quinoa, bakbanaan en bonen.

Naanbrood met hummus en vegaballetjes

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 stuks
  • **

Een vegetarisch recept voor een avondmaaltijd met naanbrood, groenteballetjes en hummus.

Shakshuka met zoete aardappel

  • Hoofdgerecht
  • 60 min
  • 6 personen
  • **

Een heerlijke vegetarische schotel met eieren met een midden Oosterse touch

Grieks gevulde zoete aardappel

  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 45 min
  • 3 stuks
  • *

Deze gepofte zoete aardappels hebben een frisse vulling met avocado, komkommer en feta

Mini tomaat galettes

  • Hapjes
  • 30 min + 25 min oventijd
  • 6 stuks
  • **

Een heerlijke vegetarisch hapje of snack van smaakvolle tomaatjes omhuld met deeg

Caesar salade prikkers

  • Hapjes
  • 25 min
  • ca. 15 stuks
  • *

Deze salade op een stokje met yoghurtsaus is ideaal als hapje tijdens een feestje of als bijgerecht bij de BBQ

Gegrilde avocado’s met gehakt

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 8 stuks
  • **

Deze avocado’s zijn gevuld met een heerlijk kruidig Mexicaans gehaktmengsel

Gepaneerde vis met roerbakgroenten

  • Hoofdgerecht
  • 55 min
  • 2 personen
  • **

Vis en ravigotesaus is een heerlijke combinatie, voeg er wat groenten en frieten aan toe en je hebt een heerlijke maaltijd

Gevulde cherrytomaatjes met couscous

  • Hapjes
  • 25 min
  • 15-20 hapjes
  • **

Het perfecte tapas hapje van gevulde cherrytomaatjes met heerlijke pesto couscous

Prikkers met meloen en garnaal

  • Hapjes
  • 15 min
  • 10 stuks
  • *

Dit makkelijk tapas hapje combineert de zoete smaak van meloen met garnaal en basilicum

1 2 3 ... 12 Volgende Alles weergeven

Kerst recepten

Kerst is de tijd van gezelligheid en samen eten. Wij helpen u een handje door de lekkerste kerstrecepten op een rijtje te zetten voor een perfect kerstdiner. Wat dacht u van een heerlijk kerstmenu van aardappel truffelsoep gevolgd door een hertenbiefstuk of een rollade en een heerlijke chocolade dessert om mee af te sluiten.

Feestelijke crème brûlée met besjes
Zalm in filodeeg
Kipcocktail met sinaasappel
Kerststol muffins
Crepe Suzette