Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

peper en zout

Gevulde champignons bolognese
  • Bijgerecht
  • 45 min
  • 10-15 stuks
  • **

In dit recept wordt de bekende bolognesesaus gebruikt als vulling voor champignons, een heerlijk hapje of bijgerecht!

Krokante bloemkool nuggets
  • Hapjes
  • 30 min + 20 min oventijd
  • 20 stuks
  • **

Lekkere stukjes bloemkool in een krokant en kruidig jasje, lekker als gezonde snack of borrelhapje

Aubergine schnitzels
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 2-3 personen
  • **

Vegetarisch recept voor plakken aubergine in een krokant jasje geserveerd met zoete aardappelpuree en tomaatjes

Pita met vegetarische shoarma
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 5 grote pita's of 8 kleine
  • **

Krokant gebakken stukjes tofu gemarineerd met shoarma kruiden in een pitabroodje met verse groenten

Vegetarische stroganoff ovenschotel
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Deze pastaschotel met stroganoffsaus gegratineerd onder een laagje kaas is een heerlijke vegetarische maaltijd en het ideale comfortfood

Ovenschotel met romige spruitjes
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Spruitjes in een romige saus van roomkaas met spekjes onder een laagje aardappelpuree uit de oven

Spinaziestamppot met ei
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • **

Serveer deze vegetarische stamppot met spinazie en pijnboompitten met een gekookt eitje en je hebt een heerlijke winterse maaltijd

Zoete aardappel stamppot
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 3 personen
  • **

Probeer eens deze stamppot van zoete aardappels met spinazie en zachte geitenkaas, een heerlijke combinatie van verschillende smaken!

Mini kerst quiches
  • Hapjes
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 8 stuks
  • **

Bovenop deze mini Kerst quiches gevuld met tomaatjes, rucola en rauwe ham zitten feestelijke sterren van bladerdeeg.

Eendenborst met cranberry compote
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 35 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Eendenborst combineert heerlijk met de friszoete cranberry compote en geroosterde aardappeltjes uit de oven

Zalm in filodeeg
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 25 min
  • 5 stuks
  • **

Dat zalm en spinazie perfect combineren is geen geheim, en al helemaal in dit knapperige pakketje van filodeeg. Ook leuk om te serveren met kerst of een etentje.

Kipcocktail met sinaasappel
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Feestelijk maar toch heel simpel voorgerecht van gerookte kip met sinaasappel en een kerrie dressing in een glaasje

Bruschetta’s met biefstuk
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 6 stuks
  • *

Een heerlijk hapje of voorgerecht van knapperige broodjes met plakjes biefstuk en Parmezaanse kaas om het diner mee te beginnen of te borrelen

Hete bliksem
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2-3 personen
  • **

Het basisrecept voor deze heerlijke winterse hete bliksem stamppot met een frisse en zoete appels

Coq au vin
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 45 min
  • 4 personen
  • **

Dit is een klassiek Frans recept met kip en groenten in een heerlijke wijnsaus

Cannelloni met spinazie en zalm
  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 30 min oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Deze opgerolde pastarolletjes gevuld met verse zalm en romige spinazie is een heerlijke ovenschotel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×