Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

pesto

Bladerdeegbroodjes met pizza vulling

  • Hapjes
  • 30 min + 25 min oventijd
  • 5 stuks
  • **

Een heerlijke knapperige snack met een vulling van salami en mozzarella.

Spaghetti met pesto en gehaktballetjes

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Een heerlijk pastagerecht met pestosaus en kruidige gehaktballetjes met oregano.

Wraprolletjes met meloen

  • Hapjes
  • 25 min + 1 uur wachten
  • 8 wraps
  • **

Een klassieke combi van meloen en parmaham in een rolletje van wraps.

Zoete aardappel sandwich caprese

  • Lunch
  • 15 min
  • 1 persoon
  • **

Heb jij al eens zoete aardappel gegrild voor een lunchgerecht? Maak er eens glutenvrije sandwiches caprese van met pesto, mozzarella en tomaat.

Courgette caprese

  • Bijgerecht
  • 15 min + 25 oventijd
  • 4 stuks
  • **

Gezonde en koolhydraatarme lunch of bijgerecht van gevulde courgette met mozzarella en tomaat.

Ovenschotel met courgetterolletjes

  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 25 oventijd
  • 2 - 3 personen
  • **

Deze ovenschotel met courgette met spinazie in tomatensaus ziet er niet alleen leuk uit maar is ook heerlijk.

Salade met gevulde puntpaprika

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 20 oventijd
  • 4 personen
  • **

Lichte maaltijdsalade van gevulde puntpaprika met mozzarella op bedje van sla en pasta

Aubergine rolletjes met ricotta

  • Hapjes
  • 30 min
  • 12 - 15 stuks
  • **

Vegetarische rolletjes van aubergine gevuld met romige ricotta en walnoot

Broodje met avocado pesto

  • Lunch
  • 10 min
  • 2 broodjes
  • *

Heerlijke snelle lunch van brood besmeerd met een romige avocado pesto, tomaat en parmaham

Italiaanse boerenkoolstamppot

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 a 3 personen
  • **

Hollandse boerenkoolstamppot met pesto en gedroogde tomaatjes

Tosti salami

  • Lunch
  • 10 min
  • 2 stuks
  • *

Hele simpele maar lekkere lunch van een goed belegde tosti met salami en mozzarella

Piadina caprese

  • Lunch
  • 10 min
  • 4 stuks
  • *

Deze Italiaanse piadina wraps zijn ideaal als lunch en te beleggen met bijvoorbeeld tomaat en mozzarella

Zelfgemaakte ravioli met ricotta

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 - 6 personen
  • **

Verse ravioli is het allerlekkerste, zeker met deze vulling van ricotta en walnoten

Spaghetti met spinazie en garnalen

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Pasta in een romige saus van spinazie met gebakken garnalen

Plaattaart met groene groenten

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 25 min
  • 2 stuks
  • *

Vegetarische plaattaart van bladerdeeg belegd met geitenkaas, groene asperges en courgette

Courgette filodeeg taart

  • Lunch
  • 25 min + 40 oventijd
  • 3 personen
  • **

Krokante hartige taart met een zachte vulling van ricotta en courgette linten, heerlijk recept voor Pasen!

Bruschetta met avocado en ham

  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 8 stuks
  • *

Een heerlijke combi van pesto, avocado en parmaham op een knapperig geroosterd broodje

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal