Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

peterselie

Couscous met gegrilde zalm en groenten

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

Dit gerecht met couscous en gegrilde groenten en is heerlijk in combinatie met vis en tzatzikisaus

Mexicaanse huaraches met salsa

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 porties
  • **

De pizzabodem gemaakt van maismeel is de perfecte basis voor lekkere toppings zoals refried beans, salsa en avocado.

Zoete puntpaprika soep

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Verse soep gemaakt van puntpaprika en zoete aardappel waardoor hij een tikje zoet van smaak is

Hartige strudel met kalkoen

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 20 oventijd
  • 4 stuks
  • **

Kalkoen en paddenstoelen in een knapperig jasje van filodeeg, heerlijk voor tijdens Kerst

Gnocchi met blauwe kaas en paddenstoelen

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Dit gerecht is onwijs herfstig met paddenstoelen, blauwe kaas, spinazie en natuurlijk de gnocchi.

Broodje kip teriyaki

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 stuks
  • *

Simpel maar makkelijk Oosters broodje voor als je niet weet wat je moet koken of lekker als lunch

Pasta Carbonara met Chorizo

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Een twist op de klassieke pasta carbonara door de toevoeging van chorizo en yoghurt voor een spicy en frisse smaak.

Quiche met gerookte zalm en asperges

  • Hapjes
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 6 porties
  • *

Gerookte zalm en groene asperges zijn een gouden combi, vooral in deze heerlijke en snelle quiche!

Rode uiensoep

  • Voorgerecht
  • 55 min
  • 4 personen
  • **

Variant op de Franse uiensoep met rode uien en daardoor een tikje zoeter

Broccoli-spinaziesoep met broodcroutons

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 5-6 personen
  • *

Snelle soep boordevol groene groenten met een vleugje kokos en zelfgemaakte croutons.

Bloemkoolschotel met kerriesaus

  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 15 oventijd
  • 3 personen
  • **

Bloemkoolroosjes met spek en tomaatjes in een heerlijke romige kerriesaus

Spicy pizza diavola

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 15 baktijd
  • 2 pizza's
  • **

Durf jij deze pittige pizza met salami en rode pepers aan? Met bereiding in de oven of op de BBQ

Couscous met wortelballetjes

  • Hoofdgerecht
  • 60 min
  • 2 personen
  • **

Groene couscous met verse kruiden en vegetarische wortelballetjes

Aardappel waaiers met chorizo

  • Bijgerecht
  • 40 min + 20 oventijd
  • 8 stuks
  • **

Leuk bijgerecht van aardappels met chorizo uit de oven

Ovenschotel met gehakt en broccoli

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 20 oventijd
  • 4 personen
  • **

Kruidig gehakt onder een laagje aardappelpuree met gegratineerde broccoli

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal