Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

pijnboompitten

Gevulde portobello in bladerdeeg

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 25 min oventijd
  • 4 stuks
  • **

Dit herfstige gerecht bestaat uit grote champignons gevuld met verschillende soorten kaas omhuld met knapperig bladerdeeg

Cannelloni met spinazie en zalm

  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 30 min oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Deze opgerolde pastarolletjes gevuld met verse zalm en romige spinazie is een heerlijke ovenschotel

Parelcouscous met broccoli, pesto en braadworst

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Deze smaakvolle couscous met braadworst is een gemakkelijke en gezonde avondmaaltijd en helemaal winterproof!

Gevulde tomaten met pesto risotto

  • Bijgerecht
  • 40 min + 15 min oventijd
  • 5 stuks
  • **

Deze gevulde tomaten met Italiaanse twist zijn een heerlijk hapje of bijgerecht.

Mini tomaat galettes

  • Hapjes
  • 30 min + 25 min oventijd
  • 6 stuks
  • **

Een heerlijke vegetarisch hapje of snack van smaakvolle tomaatjes omhuld met deeg

Wrap rolletjes met serranoham

  • Hapjes
  • 15 min + 1 uur opstijven
  • 14 stuks
  • *

Deze rolletjes van wortel wraps zijn de perfecte hapjes tijdens een tapas maaltijd. De vulling bestaat uit avocado, serranoham en pijnboompitten

Pasta pesto salade met kip

  • Hoofdgerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Deze frisse salade met pesto en gerookte kip is lekker als lunch of lichte maaltijd

Kip in Parmaham met courgette

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • **

Pasta in een romige pestosaus met stukjes kip gewikkeld in parmaham.

Zoete aardappel met Italiaanse vulling

  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 40 min oventijd
  • 4 stuks
  • **

Deze gepofte zoete aardappels hebben een Italiaans tintje doordat ze gevuld zijn met Parmaham, pijnboompitten en pesto.

Bruschetta salade

  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Een salade van knapperig geroosterd brood met gemarineerde tomaatjes.

Spaghetti met pesto en gehaktballetjes

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Een heerlijk pastagerecht met pestosaus en kruidige gehaktballetjes met oregano.

Broodje caprese met parmaham

  • Lunch
  • 10 min
  • 2 broodjes
  • *

Deze Italiaanse bol belegd met mozzarella, tomaat, parmaham en rucola is een echte aanrader!

Schnitzel caprese met courgetti

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 12 min
  • 4 personen
  • **

Spaghetti van groenten met krokante schnitzels gegratineerd met tomaat en mozzarella.

Pasta boerenkoolpesto met rookworst

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Winters pastagerecht met Hollandse twist van zelfgemaakte pesto van boerenkool en rookworst.

Rode bieten spread

  • Hapjes
  • 10 min
  • 1 kommetje
  • *

De rode bieten spread met geitenkaas is een heerlijke spread voor op bruschetta, de boterham of voor op de borrelplank.

Vegan quiche met paddenstoelen

  • Hoofdgerecht
  • 60 min
  • 4 personen
  • **

Deze quiche is gemaakt zonder ei en room maar met tofu,wat deze quiche veganistisch maakt. Tevens is de quiche is gevuld met allemaal lekkere groenten.

Gnocchi in pompoensaus

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Een heerlijk vegetarische maaltje van zachte gnocchi in een licht pittige pompoensaus

Kip in rode pesto uit de oven

  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 30 oventijd
  • 2 personen
  • *

Kip met gegrilde paprika in een romige pestosaus uit de oven

Tomatentaart met basilicum

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 50 oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Een lichte quiche met ricotta en lekkere zoetsappige tomaatjes

Gevulde paprika met zoete aardappel risotto

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 20 oventijd
  • 8 stuks
  • **

Vegetarisch gevulde paprika’s met risotto en zoete aardappel, lekker veel groentjes dus

Gevulde snackpaprika’s van de BBQ

  • Hapjes
  • 20 min
  • 10 stuks
  • **

Deze snackpaprika’s met romige vulling van roomkaas en pijnboompitten zijn heerlijk in combinatie met ontbijtspek. Lekker op de BBQ of in de grillpan.

Pasta met paprikasaus

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • **

Tagliatelle in een romige saus van gegrilde paprika en kaas, een makkelijk en lekker vegetarisch recept!

Tagliata van entrecote

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • **

Een lekkere Italiaanse salade met in reepjes gesneden vlees met gepofte tomaatjes uit de oven

Pasta met kip en romige spinazie

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Hmmm een heerlijke combi van pasta met stukjes kip in een romige saus van kruiden roomkaas

Mini spinazie feta quiches

  • Hapjes
  • 30 min + 30 oventijd
  • 15 stuks
  • **

Lekker borrelhapje op een feestje of voor bij de lunch van knapperig bladerdeeg gevuld met romige spinazie en feta kaas

Kerst recepten

Kerst is de tijd van gezelligheid en samen eten. Wij helpen u een handje door de lekkerste kerstrecepten op een rijtje te zetten voor een perfect kerstdiner. Wat dacht u van een heerlijk kerstmenu van aardappel truffelsoep gevolgd door een hertenbiefstuk of een rollade en een heerlijke chocolade dessert om mee af te sluiten.

Feestelijke crème brûlée met besjes
Zalm in filodeeg
Kipcocktail met sinaasappel
Kerststol muffins
Crepe Suzette