Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

puntpaprika’s

Wrap met kipschnitzel en puntpaprika

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 stuks
  • *

Super makkelijk recept voor gevulde tortilla wraps met krokante kipschnitzel, puntpaprika en een licht pittige yoghurtsaus

Spaanse pastasalade

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Waan je in Spanje met deze pittige pastasalade met chorizo, manchego kaas en olijven.

Salade met gevulde puntpaprika

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 20 oventijd
  • 4 personen
  • **

Lichte maaltijdsalade van gevulde puntpaprika met mozzarella op bedje van sla en pasta

Gevulde puntpaprika chorizo

  • Bijgerecht
  • 15 min + 15 oventijd
  • 4 stuks
  • *

Deze gevulde paprika’s hebben extra veel smaak door de stukjes chorizo en zijn lekker als bijgerecht

Kipdrumsticks met mais van de bakplaat

  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 30 oventijd
  • 2 a 3 personen
  • *

Alles in een maaltijd: heerlijke malse en kruidige kip met groenten en aardappels uit de oven

Kip met zoetzure saus

  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 3 a 4 personen
  • **

Heerlijk gerecht voor doordeweeks: kip met groente en ananas in een zelfgemaakte zoetzure saus

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal