Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

rode ui

Guacamole

  • Bijgerecht
  • 10 min
  • 1 kommetje
  • *

Een romige en gezonde groene dip gemaakt van avocado en tomaat

Pasta met kip, tomaatjes en spinazie

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijk pastarecept van penne in een romige saus met kaas en pijnboompitten

Nacho hapjes met garnalen

  • Hapjes
  • 20 min
  • 15 hapjes
  • **

De basis van deze hapjes is nacho chips! Deze zorgen voor een lekkere crunch in combinatie met romige avocado en kruidige garnalen.

Nacho ovenschotel met pulled chicken

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 8 min oventijd
  • 3 personen
  • **

Het is heerlijk snacken van deze ovenschotel met nacho’s, BBQ pulled chicken en groenten

Kruidige komkommersalade met appel

  • Bijgerecht
  • 20 min
  • 4 porties
  • *

Deze salade van komkommer en appel is lekker fris en kruidig. De dressing is met dille, limoen en yoghurt.

Vega burgers met yoghurtsaus

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 5 burgers
  • **

Hamburgerbroodjes met vegetarische burgers van zoete aardappel, kikkererwten en bonen

Broodje kip teriyaki

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 stuks
  • *

Simpel maar makkelijk Oosters broodje voor als je niet weet wat je moet koken of lekker als lunch

Zoete aardappel sandwich met zalm

  • Lunch
  • 15 min
  • 1 persoon
  • **

Gezond lunchen kan perfect met deze sandwich van zoete aardappel belegd met met gerookte zalm met romige roomkaas.

Frittata met groene asperges

  • Lunch
  • 20 min + 15 oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Lekkere omelet uit de oven met groenten en geitenkaas, lekker als lunch!

Plaattaart met asperges

  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 25 min
  • 2 personen
  • **

Heerlijke vegetarische plaattaart met witte asperges in combinatie met gekookt ei en geitenkaas.

Pizza vegetariana

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 15 oventijd
  • 2 stuks
  • **

Vegetarische pizza met lekker veel groenten en verse basilicum

Taco’s met bloemkool

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 20 oventijd
  • 8 stuks
  • **

Vegetarisch gerecht van knapperige taco’s gevuld met geroosterde bloemkool in romige saus

Mini spinazie pannenkoekjes

  • Lunch
  • 10 min + 20 min
  • 15 stuks
  • **

Met deze pannenkoekjes eet je een portie groene groenten zonder dat je het door hebt. Serveer dit met gerookte zalm en romige Hüttenkäse.

Champignon Burgers

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Heerlijke zelfgemaakte champignon burgers met Parmezaanse paas, pijnboompitjes en rucola op een bagel.

Spaanse pastasalade

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Waan je in Spanje met deze pittige pastasalade met chorizo, manchego kaas en olijven.

Flammkuchen met champignons

  • Hapjes
  • 30 min + 15 oventijd + 1 uur rijzen
  • 2 grote
  • **

En krokante dunne bodem met een romige topping en spek en champignons

Vegetarisch gehakt burger

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 3 personen
  • **

Deze burger van vegetarisch gehakt is helemaal geschikt voor een vegetarische maaltijd en lijkt precies op een normale hamburger.

Visgratin met paprika

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 oventijd
  • 4 personen
  • *

Vis uit de oven met een heerlijke romige topping van paprika en kaas

Herfstsalade met pompoen

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 oventijd
  • 2 personen
  • **

Deze vegetarische salade met geroosterde pompoen, geitenkaas en walnoot maakt een gure herfstdag meteen wat zonniger

Spruitjes met worst van de bakplaat

  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 25 oventijd
  • 2 a 3 personen
  • *

Laat de oven zijn werk doen en maak aardappels, vlees en groenten super makkelijk en snel van de bakplaat

Hamburger salade

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Alles wat je op een burger terugvindt zoals tomaat en bacon gecombineerd in een heerlijke salade

Plaattaart met gegrilde groenten en geitenkaas

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 25 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Met deze plaattaart van bladerdeeg met courgette, paprika en rode ui zet je een verrassend lekker recept op tafel. Smullen gegarandeerd!

Zoete aardappel raita

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 25 oventijd
  • 4 personen
  • **

Geroosterde zoete aardappels met een Indiase touch in een romige yoghurt saus

Pasta met geroosterde bloemkool

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 25 oventijd
  • 3 - 4 personen
  • **

Geroosterde bloemkool is heerlijk, zeker met pasta, parmaham en kaassaus

Wraps met pulled chicken

  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 4 stuks
  • **

Goed gevulde wraps met stukjes gegaarde pikante kip en avocado

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal