Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

room

Pastinaaksoep met peer

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • **

Deze feestelijke winterse soep met zoete touch van peer is heerlijk als lunch of vooraf aan het diner

Gegratineerde gnocchi ovenschotel

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 12 min oventijd
  • 2 personen
  • **

Gegratineerde gnocchi in een romige paprikasaus

Pasta met truffel roomsaus

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Dit pasta recept met champignons en truffel is echt genieten en super makkelijk te maken!

Snijbonensoep met courgette

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • **

Wist je dat je met snijbonen een heerlijke soep kunt maken? Lekker met wat uitgebakken spek!

Mini zuurkooltaartjes

  • Lunch
  • 25 min + 25 oventijd
  • 6 stuks
  • **

Kleine hartige taartjes met zuurkool en rookworst, een heerlijke winterse combi.

Romige kippensoep met champignons

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Van een kommetje van deze kippensoep met champignons knap je weer op!

Wraps met roti kip

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 stuks
  • **

Een makkelijke en snelle versie van roti met kip en boontjes in een wrap

Pompoensoep

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 3 - 4 personen
  • *

Geniet extra van de herfst met deze heerlijke verse basis pompoensoep die eenvoudig en snel te maken is

Pompoensoep met kip

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • **

Deze maaltijdsoep is lekker herfstig door de pompoen, met een vleugje tomaat en pulled chicken als topping. Met het stokbrood kun je lekker in de soep dippen.

Traditionele aardappelgratin

  • Bijgerecht
  • 30 min + 50 oventijd
  • 4-6 personen
  • **

Het basisrecept voor een perfecte en romige aardappelgratin zonder ei inclusief stap voor stap video

Spiraal taart met brie

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 35 min
  • 2 personen
  • ***

Deze hartige taart met brie is niet alleen prachtig om te zien, maar ook erg lekker en vol met groenten.

Zalm piccata

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Zalmpannetje met een romige saus van bouillon met kappertjes en citroen

Ovenschotel met gehakt en bladerdeeg

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 30 oventijd
  • 3 - 4 personen
  • **

Lekker gehaktmengsel met groenten onder een knapperig dakje van bladerdeeg

Gevulde champignons met kerrie

  • Hapjes
  • 10 min + 20 oventijd
  • 4 personen
  • **

Heerlijke hartige champignons met een romige vulling van prei, kerrie en oude kaas. Lekker voor bij de borrel.

Andijviesoep met rookworst

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Warm jezelf op met deze winterse soep van andijvie met stukjes rookworst

Rollade met sjalottensaus

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 40 oventijd
  • 4 personen
  • **

Een feestelijke gekruide rollade met knoflook en laurier in een romige sjalottensaus

Quiche met spinazie en brie

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 40 oventijd
  • 2 a 3 personen
  • **

Een lekkere combi van groene groenten, zachte brie en hartige cashewnoten gecombineerd in een hartige taart

Quiche caprese

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 45 oventijd
  • 4 personen
  • **

Wie dol is op salade caprese met tomaat, mozzarella en basilicum houd vast ook van deze quiche!

Kerst recepten

Kerst is de tijd van gezelligheid en samen eten. Wij helpen u een handje door de lekkerste kerstrecepten op een rijtje te zetten voor een perfect kerstdiner. Wat dacht u van een heerlijk kerstmenu van aardappel truffelsoep gevolgd door een hertenbiefstuk of een rollade en een heerlijke chocolade dessert om mee af te sluiten.

Feestelijke crème brûlée met besjes
Zalm in filodeeg
Kipcocktail met sinaasappel
Kerststol muffins
Crepe Suzette