Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

rucola

Komkommer noedels met garnalen salade

  • Salades
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Een frisse salade met zure komkommer, zoete mango en pittige garnalen. Een perfecte combi!

Pasta pesto salade met kip

  • Hoofdgerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Deze frisse salade met pesto en gerookte kip is lekker als lunch of lichte maaltijd

Vegetarische salade met parelcouscous

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Dit gezonde gerecht met gegrilde courgette en paprika is lekker als hoofdgerecht of als bijgerecht bij de barbecue

Carpaccio in glaasje met truffeldressing

  • Hapjes
  • 15 min
  • 8 stuks
  • *

Deze mini carpaccio salades zijn een perfect hapje en de truffeldressing maakt het extra feestelijk.

Zoete aardappel met Italiaanse vulling

  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 40 min oventijd
  • 4 stuks
  • **

Deze gepofte zoete aardappels hebben een Italiaans tintje doordat ze gevuld zijn met Parmaham, pijnboompitten en pesto.

Zalmrisotto met mangosalsa

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Zomerse risotto met gegrilde zalm en een frisse salsa van mango en avocado

Bruschetta salade

  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Een salade van knapperig geroosterd brood met gemarineerde tomaatjes.

Risotto met witte asperges en zalm

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Kom in de lente sfeer met deze heerlijke romige risotto met witte asperges en gerookte zalm

Broodje caprese met parmaham

  • Lunch
  • 10 min
  • 2 broodjes
  • *

Deze Italiaanse bol belegd met mozzarella, tomaat, parmaham en rucola is een echte aanrader!

Plaattaart met witlof en gerookte zalm

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2-3 personen
  • **

Witlof en gerookte zalm smaken ontzettend lekker samen in deze plaattaart, afgemaakt met licht pittige rucola.

Frisse toast met Hüttenkäse en serranoham

  • Lunch
  • 10 min
  • 2 stuks
  • *

Deze geroosterde sneetjes brood met Hüttenkäse, cherrytomaatjes, rucola en serranoham zijn geschikt als lunch of snelle avondmaaltijd

Pannenkoeken met peer en geitenkaas

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 6 stuks
  • **

Hartige pannenkoeken met peer gevuld met rucola en geitenkaas

Salade met biefstuk en asperges

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Lekkere maaltijdsalade met gegrilde asperges en een gebakken biefstukje

Quinoa salade met druiven

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Een frisse salade met druiven en komkommer die lekker is als lichte maaltijd of gezonde lunch

Zoete aardappel sandwich caprese

  • Lunch
  • 15 min
  • 1 persoon
  • **

Heb jij al eens zoete aardappel gegrild voor een lunchgerecht? Maak er eens glutenvrije sandwiches caprese van met pesto, mozzarella en tomaat.

Pasta met paprikasaus

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • **

Tagliatelle in een romige saus van gegrilde paprika en kaas, een makkelijk en lekker vegetarisch recept!

Tagliata van entrecote

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • **

Een lekkere Italiaanse salade met in reepjes gesneden vlees met gepofte tomaatjes uit de oven

Lente stamppot met rucola

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Een stamppotje met rucola en tomaat dat lekker smaakt in de winter maar ook in de lente

Broodjes met gezonde eiersalade

  • Lunch
  • 10 min + 12 min kooktijd
  • 4 broodjes
  • *

Deze eiersalade maak je met avocado in plaats van mayonaise; een stuk gezonder en toch lekker romig!

Champignon burgers

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Heerlijke zelfgemaakte champignon burgers met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rucola op een bagel.

Herfstige pasta met geroosterde pompoen

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 30 min oventijd
  • 2 personen
  • **

Luid het seizoen smaakvol in met deze pasta met pompoen, spekjes, rucola, pecannoten en geitenkaas.

Tagliatelle met groentesaus

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • **

Stiekem bevat deze pasta veel groenten en is bovendien ideaal om restjes mee op te maken

Plaattaart met gegrilde groenten en geitenkaas

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 25 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Met deze plaattaart van bladerdeeg met courgette, paprika en rode ui zet je een verrassend lekker recept op tafel. Smullen gegarandeerd!

Pasta met romige bloemkoolsaus

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Gezond pastarecept van volkoren spaghetti met een saus van bloemkool en knapperige serranoham

Plaatpizza pompoen en worst

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 30 oventijd
  • 2 personen
  • **

Winters pizza recept van pompoen met worst en salie op een pizzabodem

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes
Pasta pesto salade met kip
Kip in Parmaham met courgette