Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Snuf cayennepeper

Bruschetta’s van de Big Green Egg

  • Voorgerecht
  • 30 min + 30 min marineren
  • 10 stuks
  • *

Heerlijke gemarineerde garnalen met chilipeper van de BBQ met een romige guacamole op een broodje

Soesjes met zalmmousse

  • Hapjes
  • 40 min + 20 min oventijd
  • 25 stuks
  • **

Hoe leuk en mooi zijn deze hartige soesjes met een romige vulling van zalm op een feestje!

Mexicaanse zoete aardappel salade

  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 20 oventijd
  • 2 personen
  • **

Gezonde maaltijdsalade met geroosterde zoete aardappel en quinoa en een Mexicaanse twist

Pita met linzenkoekjes en muntsaus

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 1 uur opstijven
  • 6 broodjes
  • **

Vegetarisch recept voor heerlijke kruidige linzenkoekjes in een pitabroodje met komkommer en muntsaus

Freekeh bowl met falafel

  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 25 oventijd
  • 2 personen
  • **

Freekeh zijn groene tarwekorrels en heel gezond, combineer ze met wat geroosterde groenten en falafel in een bowl

Vega burgers met yoghurtsaus

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 5 burgers
  • **

Hamburgerbroodjes met vegetarische burgers van zoete aardappel, kikkererwten en bonen

Patatas bravas van zoete aardappel

  • Bijgerecht
  • 15 min + 25 oventijd
  • 4 personen
  • **

Geroosterde zoete aardappel met een licht pikante Spaanse saus, heerlijk bij de tapas!

Mexicaanse kip spiesjes met avocadodip

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 6 stuks
  • **

Lekker van de BBQ of uit de pan: kruidige kip met paprika en mais met een romige avocado dip.

Quinoa met pittige garnalen en perzik

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Deze gezonde quinoa met garnalen, sperziebonen en paprika vormt een lekkere en gezonde maaltijd voor elke dag.

Salades

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Een salade is snel, makkelijk, fris en gezond. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht bij een stukje vlees of vis.

Perzik salade met krokante geitenkaas
Mexicaanse pastasalade met mais
Salade met falafel en mango
Kip teriyaki salade
Chimichurri salade met biefstuk