Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

snuf kaneel

Ananas crumble van de Big Green Egg

  • Nagerecht
  • 20 min + 45 min bakken
  • 4 personen
  • **

Deze crumble maakt je op de BBQ, heerlijk als toetje na een gezellig avondje

Bananenbrood mango

  • Ontbijt
  • 15 min + 50 min oventijd
  • 12 plakken
  • **

Heerlijk zoet en healthy bananenbrood met zomerse stukjes mango en een crunch van pecan.

Gevulde aubergines met gehakt

  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 45 min oventijd
  • 3 stuks
  • **

Gepofte aubergines uit de oven met een heerlijk gekruid gehaktmengsel.

Bananenbrood met kokos

  • Gebak en taart
  • 15 min + 45 oventijd
  • 12 plakken
  • **

Deze gezonde combinatie van brood en cake met kokos is een heerlijk tussendoortje

Pannenkoekjes met Hüttenkäse

  • Ontbijt
  • 35 min
  • 12 stuks
  • **

Heerlijke gezonde pannenkoekjes met stukjes appel die lekker fris smaken door de cottage cheese

Jachtschotel met stoofvlees

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 3,5 uur stoven
  • 6 personen
  • **

Van deze ovenschotel met een laag stoofvlees, aardappelpuree en appel warm je zeker op!

Bananenbrood wafels

  • Gebak en taart
  • 30 min
  • 8-10 stuks
  • **

Bananenbrood kennen we inmiddels al, maar heb je al eens wafels gemaakt op basis van banaan en speltmeel? Zeker doen!

Couscous met kalkoen in een glaasje

  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 6 stuks
  • **

Serveer met de kerst dit lekkere en verantwoorde voorgerecht van couscous met kalkoenspiesjes

Varkenshaas met spek en appel

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 25 oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Makkelijk kerstrecept van malse varkenshaas in een krokant jasje van spek met appel uit de oven

Warme chocolademelk met speculaas

  • Lunch
  • 10 min
  • 2-3 koppen
  • *

Warm jezelf op met deze chocolademelk gemaakt van echte chocolade en een vleugje speculaas

Halloween appelflappen

  • Gebak en taart
  • 30 min + 20 oventijd
  • 5 stuks
  • **

Leuk om samen met de kinderen te maken: appelflappen in de vorm van een scary Halloween pompoen

Marokkaanse runderstoof

  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 2,5 uur stoven
  • 4 personen
  • **

Een zachte stoofschotel met abrikozen en kaneel geserveerd met couscous

Carrot cake pancakes

  • Ontbijt
  • 50 min
  • 18 stuks
  • **

Zoete pannenkoekjes met wortel en walnoot en een topping van kwark.

Marokkaanse groentestoof

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 3 - 4 personen
  • **

Vegetarisch en snel stoofpannetje van groenten geserveerd met couscous en feta

Carrot cake muffins

  • Gebak en taart
  • 40 min + 30 oventijd + 1uur wachten
  • 18 stuks
  • **

Muffins met wortel en walnoot met een heerlijke roomkaas topping!

Crème brûlée met kaneel

  • Nagerecht
  • 20 min + 30 oventijd + 3 uur afkoelen
  • 4 personen
  • **

Een klassiek nagerecht met een vleugje kaneel, lekker om het kerstdiner mee af te sluiten

Appel spijs gebakje

  • Gebak en taart
  • 20 min + 20 oventijd
  • 6 stuks
  • *

Super makkelijk maar lekker gebakje van knapperig bladerdeeg met appel en spijs

Gevulde appelbollen

  • Gebak en taart
  • 30 min + 30 oventijd
  • 6 stuks
  • **

Gevulde appels met spijs in een krokant jasje van bladerdeeg, lekker en makkelijk zelf te maken.

Rabarber aardbeien toetje

  • Nagerecht
  • 30 min + 30 afkoelen
  • 4 personen
  • **

Fris zoet zomers toetje met laagjes yoghurt, zelfgemaakte rabarber compote en aardbeien

Snelle hartjes koffiebroodjes

  • Ontbijt
  • 35 min + 15 oventijd
  • 14 stuks
  • **

Verras je moeder tijdens het moederdag ontbijt met deze lekkere en makkelijke koffiebroodjes

Rabarber compote

  • Nagerecht
  • 15 min
  • 1 portie
  • *

Super makkelijk basisrecept om zelf in 15 minuten rabarber compote te maken

Peer met ricotta en ham

  • Voorgerecht
  • 15 min + 5 oventijd
  • 4 personen
  • *

Dit heerlijke voorgerecht van zoete gekarameliseerde peer met ham en ricotta is heel eenvoudig zelf te maken.

Salades

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Een salade is snel, makkelijk, fris en gezond. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht bij een stukje vlees of vis.

Perzik salade met krokante geitenkaas
Mexicaanse pastasalade met mais
Salade met falafel en mango
Kip teriyaki salade
Chimichurri salade met biefstuk