Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Snuf komijn

Couscous salade met zoete aardappel

  • Bijgerecht
  • 20 min + 20 oventijd
  • 8 personen
  • **

Frisse couscous met munt en geroosterde zoete aardappel

Pita met linzenkoekjes en muntsaus

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 1 uur opstijven
  • 6 broodjes
  • **

Vegetarisch recept voor heerlijke kruidige linzenkoekjes in een pitabroodje met komkommer en muntsaus

Bladerdeegbroodjes met kip

  • Hapjes
  • 45 min + 25 oventijd
  • 8 stuks
  • **

Deze vlechtbroodjes met bladerdeeg zijn gevuld met pulled chicken met een Mexicaanse twist!

Taco’s met zoete aardappel

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 18 min
  • 12 stuks
  • **

Krokante Mexicaans gevulde taco’s met gehakt, zoete aardappel en avocado.

Gevulde portobello's met mexicaanse vulling

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 10 min oventijd
  • 4 stuks
  • *

Grote champignons gevuld met een heerlijke vegetarische vulling met een Mexicaanse twist.

Bloemkool nasi

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 3-4 personen
  • **

Deze nasi zonder rijst is gemaakt van bloemkool en bevat daarom extra veel vitamientjes.

Ovenschotel aardappel chili

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 30 oventijd
  • 4-5 personen
  • **

Mexicaanse en Hollandse keuken in één: chili con carne met aardappeltjes en kaas uit de oven!

Taco’s met zalm en mango

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Gevulde taco’s met kruidige zalm flakes en frisse komkommer en mango

Patatas bravas van zoete aardappel

  • Bijgerecht
  • 15 min + 25 oventijd
  • 4 personen
  • **

Geroosterde zoete aardappel met een licht pikante Spaanse saus, heerlijk bij de tapas!

Mexicaanse kip spiesjes met avocadodip

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 6 stuks
  • **

Lekker van de BBQ of uit de pan: kruidige kip met paprika en mais met een romige avocado dip.

Snelle goulashsoep met balletjes

  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 4 personen
  • **

Goed gevulde maaltijdsoep met gehaktballetjes, paprika en aardappel, klaar in nog geen uurtje

Pastaschotel met bloemkool

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 10 oventijd
  • 2 - 3 personen
  • **

Romige pasta uit de oven met bloemkool en een lekker korstje van cashewnoten

Stoba (Caribische stoofschotel)

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 3 uur wachten
  • 4 a 5 personen
  • **

Mijn versie van de populaire stoofschotel met rundvlees en pruimen afkomstig van o.a. Bonaire

Hartige krans met gehakt

  • Lunch
  • 25 min + 20 oventijd
  • 10 - 12 stukken
  • **

Deze gevulde krans van croissantdeeg is lekker met de kerstbrunch

Groentefriet met feta

  • Bijgerecht
  • 20 min + 25 oventijd
  • 2 personen
  • *

Bijgerecht van wortel en knolselderij frietjes uit de oven, lekker verantwoord snacken!

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal