Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

snuf nootmuskaat

Traditionele aardappelgratin

  • Bijgerecht
  • 30 min + 50 oventijd
  • 4-6 personen
  • **

Het basisrecept voor een perfecte en romige aardappelgratin zonder ei inclusief stap voor stap video

Kip shoarma ovenschotel

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 10 oventijd
  • 3 personen
  • **

Shoarma is niet alleen lekker in een broodje maar ook in een ovenschotel met puree en paprika.

Lente stamppot met rucola

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Een stamppotje met rucola en tomaat dat lekker smaakt in de winter maar ook in de lente

Bloemkool ovenschotel met spekjes

  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 10 oventijd
  • 4 personen
  • **

Heerlijke stevige ovenschotel met bloemkool, aardappelpuree en spek onder een krokant korstje

Andijviestamppot met spek en champignons

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 3 a 4 personen
  • **

Echte winterse kost: stap voor stap zelf andijviestamp maken met champignons

Winterse burger met rode biet

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 stuks
  • **

Verwarmende burger met gebakken appel, rode biet en blauwe kaas

Bloemkoolstamppot met krokante vis

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • **

Heerlijke combi van smeuige stamppot met een stukje vis met amandelkorst en kerriesaus

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal