Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

snuf peper en zout

Quesadilla’s met gehakt

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 3 stuks
  • **

Makkelijke maaltijd of lunch van krokant gebakken wraps met een vulling van gehakt en paprika.

Spaghetti met pesto en gehaktballetjes

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Een heerlijk pastagerecht met pestosaus en kruidige gehaktballetjes met oregano.

Pasta met kip, tomaatjes en spinazie

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijk pastarecept van penne in een romige saus met kaas en pijnboompitten

Toast met radijsjessalade

  • Lunch
  • 15 min
  • 3 kleine sneetjes brood
  • *

Frisse salade van radijs, komkommer amandel. Lekker op (stok)brood tijdens de lunch of bij de borrel!

Spinaziesalade met kaasschnitzel

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Frisse maaltijdsalade met pasta en een smeuïge kaasschnitzel

Wraps met krokante garnalen

  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 8 stuks
  • **

Garnalen in een krokant jasje op een wrap met koolsalade, mango en chilisaus

Zelfgemaakte gehaktballen

  • Bijgerecht
  • 30 min
  • 5-20 stuks
  • *

Hét lekkerste recept voor zelfgemaakte gehaktballen inclusief stap voor stap video

Vegetarische pita pizza met gegrilde groenten

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 5 min oventijd
  • 5 stuks
  • *

Pitabroodjes uit de oven belegd met courgette, paprika, aubergine, pesto en mozzarella

Pastasalade met zalm en gegrilde groenten

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Deze heerlijke pastasalade met gerookte zalm en lekker veel groenten is een fris gerecht voor bij de bbq of gewoon als zomers hoofdgerecht

Bladerdeegpakketjes met spinazie en spekjes

  • Bijgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 6 stuks
  • *

Serveer deze heerlijke snacks van bladerdeeg gevuld met spinazie, ricotta en spek als hapje of als avondmaaltijd met een salade.

Quiche met erwtjes en geitenkaas

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 45 oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Een goed gevulde hartige taart van bladerdeeg met erwtjes, spek en geitenkaas.

Vega burgers met yoghurtsaus

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 5 burgers
  • **

Hamburgerbroodjes met vegetarische burgers van zoete aardappel, kikkererwten en bonen

Tagliata van entrecote

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • **

Een lekkere Italiaanse salade met in reepjes gesneden vlees met gepofte tomaatjes uit de oven

Lente stamppot met rucola

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Een stamppotje met rucola en tomaat dat lekker smaakt in de winter maar ook in de lente

Gepaneerde schnitzels

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 stuks
  • *

Zelf schnitzels een lekker en krokant korstje geven doe je zo!

Spiraal taart met brie

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 35 min
  • 2 personen
  • ***

Deze hartige taart met brie is niet alleen prachtig om te zien, maar ook erg lekker en vol met groenten.

Club sandwich met omelet en gerookte kip

  • Lunch
  • 30 min
  • 2 sandwiches
  • *

Met dit recept voor een luxe club sandwich hoef je niet meer buiten de deur te lunchen!

Omelet wrap met zalm en roomkaas

  • Lunch
  • 20 min
  • 2 stuks
  • *

Een leuke manier om te variëren met de lunch: tover je omelet om tot een ei wrap!

Taco hapjes

  • Hapjes
  • 25 min + 30 min oventijd
  • 12 stuks
  • *

Deze Mexicaanse hapjes uit de oven zijn ideaal voor een feestje!

Karbonade uit de oven met cherrytomaten

  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 30 oventijd
  • 2 personen
  • *

Ideaal gerecht van aardappels, vlees en groente uit de oven om op tafel te zetten als er gasten mee-eten.

Romige courgiatelle met garnalen

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Gezonde avondmaaltijd van courgetteslierten met een romige saus van avocado en roomkaas

Witlof in bladerdeeg

  • Bijgerecht
  • 30 min + 20 oventijd
  • 4 stuks
  • **

Witlof met ham en kaas uit de oven in een krokant jasje van bladerdeeg

Italiaanse tortelloni salade

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Geef een Italiaanse twist aan je maaltijdsalade met verse tortelloni en groene asperges gewikkeld in serranoham

Spaanse pastasalade

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Waan je in Spanje met deze pittige pastasalade met chorizo, manchego kaas en olijven.

Ovenschotel met courgetterolletjes

  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 25 oventijd
  • 2 - 3 personen
  • **

Deze ovenschotel met courgette met spinazie in tomatensaus ziet er niet alleen leuk uit maar is ook heerlijk.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal