Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

snufje tijm

Koolrolletjes met geitenkaas

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 12 min oventijd
  • 2 personen
  • **

Vegetarische rolletjes van Chinese kool gevuld met geitenkaas en champignons in een romige paprikasaus.

Paassalade met kip en geitenkaas

  • Lunch
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Frisse salade met kip, mango en geitenkaas die niet mag ontbreken tijdens de paasbrunch.

Peer met geitenkaas uit de oven

  • Voorgerecht
  • 10 min + 12 oventijd
  • 8 stuks
  • *

Heerlijke warme zoete peertjes met zachte geitenkaas uit de oven

Paddenstoelen ragout

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 8 pasteitjes
  • **

Geen ragout uit een blikje of pakje maar lekker zelfgemaakt en in 20 minuten klaar

Broodje ragout met ham

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • **

Dit gevulde broodje met ragout kun je eten als een lichte maaltijd of een uitgebreide lunch.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal