Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

(stok)brood

Pompoensoep met kip

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • **

Deze maaltijdsoep is lekker herfstig door de pompoen, met een vleugje tomaat en pulled chicken als topping. Met het stokbrood kun je lekker in de soep dippen.

Asperge salade met Hollandse garnaal

  • Lunch
  • 30 min
  • 6 personen
  • **

Een frisse asperge salade voor op brood of bij de borrel op een toastje. Dit is een echte Hollandse salade door de asperges en Hollandse garnalen.

Crostini met brie en rode biet

  • Hapjes
  • 10 min + 10 oventijd
  • 10 stuks
  • *

Heerlijke combi van knapperig brood met warme brie en rode biet

Bruschetta met kip

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 stuks
  • *

Krokante broodjes met plakjes gegrilde kip, puntpaprika en frisse huttenkase

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal