Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

tenen knoflook

Loempia’s uit de oven

  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 18 oventijd
  • 18 stuks
  • **

Heerlijke krokante zelfgemaakte loempia’s die niet uit de frituur komen maar uit de oven

Vegetarische cannelloni

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 25 oventijd
  • 3 personen
  • **

Vegetarische pastarolletjes gevuld met verschillende groenten en ricotta in een heerlijke tomatensaus

Schnitzel caprese met courgetti

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 12 min
  • 4 personen
  • **

Spaghetti van groenten met krokante schnitzels gegratineerd met tomaat en mozzarella.

Vegetarische aubergine stoof

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 stoven
  • 2-3 personen
  • **

Deze vegetarische stoofschotel met aubergine is lekker als hoofdgerecht of bij een Turkse mezze

Snijbonensoep met courgette

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • **

Wist je dat je met snijbonen een heerlijke soep kunt maken? Lekker met wat uitgebakken spek!

Gezonde quiche met spinazie

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 45 oventijd
  • 4 personen
  • **

Deze gezonde versie van een quiche heeft een bodem van speltdeeg en een vulling van spinazie en magere yoghurt

Gevulde courgette met aubergine

  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 2 personen
  • **

Het pittige rijstmengsel met aubergine is een heerlijke vulling voor de gehalveerde courgettes.

Hartige strudel met kalkoen

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 20 oventijd
  • 4 stuks
  • **

Kalkoen en paddenstoelen in een knapperig jasje van filodeeg, heerlijk voor tijdens Kerst

Courgetti ovenschotel met feta

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 10 min oventijd
  • 2-3 personen
  • *

Een lekkere koolhydraatarme maaltijd met slierten courgette in een zelfgemaakte tomatensaus uit de oven

Vegan quiche met paddenstoelen

  • Hoofdgerecht
  • 60 min
  • 4 personen
  • **

Deze quiche is gemaakt zonder ei en room maar met tofu,wat deze quiche veganistisch maakt. Tevens is de quiche is gevuld met allemaal lekkere groenten.

Gnocchi met blauwe kaas en paddenstoelen

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Dit gerecht is onwijs herfstig met paddenstoelen, blauwe kaas, spinazie en natuurlijk de gnocchi.

Gnocchi in pompoensaus

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Een heerlijk vegetarische maaltje van zachte gnocchi in een licht pittige pompoensaus

Risoni met balsamico kip

  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 4 personen
  • **

Deze pasta in de vorm van rijst is lekker licht en smaakt heerlijk met deze gegrilde kip en courgette

Bloemkool nasi

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 3-4 personen
  • **

Deze nasi zonder rijst is gemaakt van bloemkool en bevat daarom extra veel vitamientjes.

Traditionele aardappelgratin

  • Bijgerecht
  • 30 min + 50 oventijd
  • 4-6 personen
  • **

Het basisrecept voor een perfecte en romige aardappelgratin zonder ei inclusief stap voor stap video

Paella spaghetti

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2-3 personen
  • **

Paella zonder rijst maar met spaghetti eenzelfde lekkere saus met garnalen en saffraan

Spaghetti milanese

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Heerlijke pastagerecht met tomatensaus met ham en champignons

Thaise mosselen

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 3 personen
  • **

Verse mosselen bereid in een licht pikante Thaise saus van kokosmelk

Ovenschotel aardappel chili

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 30 oventijd
  • 4-5 personen
  • **

Mexicaanse en Hollandse keuken in één: chili con carne met aardappeltjes en kaas uit de oven!

Zelfgemaakte currypasta

  • Hoofdgerecht
  • 15 min
  • 3 porties
  • *

Een heerlijke basis van een Indiaas currygerecht op basis van verse ingrediënten

Patatas bravas van zoete aardappel

  • Bijgerecht
  • 15 min + 25 oventijd
  • 4 personen
  • **

Geroosterde zoete aardappel met een licht pikante Spaanse saus, heerlijk bij de tapas!

Tagliata van entrecote

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • **

Een lekkere Italiaanse salade met in reepjes gesneden vlees met gepofte tomaatjes uit de oven

Indiase wortelsoep

  • Lunch
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Kruidige soep van wortel met een vleugje kokos en komijn.

Pasta Carbonara met Chorizo

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Een twist op de klassieke pasta carbonara door de toevoeging van chorizo en yoghurt voor een spicy en frisse smaak.

Zalmballetjes met avocadodip

  • Hapjes
  • 40 min
  • 24 stuks
  • **

Een lekkere snack: soort gehaktballetjes alleen dan van zalm met een lekkere frisse avocado dip

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal