Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

tomatenblokjes

Coq au vin

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 45 min
  • 4 personen
  • **

Dit is een klassiek Frans recept met kip en groenten in een heerlijke wijnsaus

Aubergine ovenschotel met geitenkaas

  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 25 min oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Vegetarische ovenschotel die lijkt op melanzane parmigiana maar dan met zachte geitenkaas

Gevulde Mexicaanse broodjes

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 5 min
  • 12 stuks
  • **

Deze kaiserbroodjes zijn gevuld met een Mexicaans gekruid gehaktmengsel, heerlijk als lunch of hoofdgerecht met een salade erbij

Caponata met vis

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • **

Dit heerlijke lichte stoofpotje uit Sicilië gemaakt van aubergine smaakt heerlijk bij een stukje gebakken kabeljauw.

Gevulde aubergines met gehakt

  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 45 min oventijd
  • 3 stuks
  • **

Gepofte aubergines uit de oven met een heerlijk gekruid gehaktmengsel.

Vegetarische cannelloni

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 25 oventijd
  • 3 personen
  • **

Vegetarische pastarolletjes gevuld met verschillende groenten en ricotta in een heerlijke tomatensaus

Grieks pannetje met pitabrood, feta en tzatziki

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Dit pannetje met Griekse invloeden is een ideale doordeweekse maaltijd

Ovenschotel met feta en aubergine

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Een heerlijk kruidig gerecht van gehakt in tomatensaus met aubergine uit de oven

Kip curry met mango

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Vers currygerecht met sperziebonen, kip een zoete stukjes mango

Ovenschotel aardappel chili

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 30 oventijd
  • 4-5 personen
  • **

Mexicaanse en Hollandse keuken in één: chili con carne met aardappeltjes en kaas uit de oven!

Paprikasoep met gebakken spekjes

  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 3 personen
  • **

Heerlijke soep van tomaat en paprika in combinatie met krokant gebakken spekjes

Mallorcaanse tumbet

  • Bijgerecht
  • 45 min + 25 oventijd
  • 6 personen
  • **

Vegetarische ovenschotel uit Mallorca met laagjes van gegrilde groenten en aardappeltjes in tomatensaus

Patatas bravas van zoete aardappel

  • Bijgerecht
  • 15 min + 25 oventijd
  • 4 personen
  • **

Geroosterde zoete aardappel met een licht pikante Spaanse saus, heerlijk bij de tapas!

Sambal goreng telor met boontjes

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2-3 personen
  • **

Indonesisch gerecht van gekookte eieren in een licht pittige saus met sperziebonen

Marokkaanse groentestoof

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 3 - 4 personen
  • **

Vegetarisch en snel stoofpannetje van groenten geserveerd met couscous en feta

Pasta met kip en mascarponesaus

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Heerlijke pasta in een romige saus met blokjes kip en paprika

Tortellini met ratatouille

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Gevulde pasta met een heerlijke tomatensaus met lekker veel groenten. Vegetarisch en makkelijk!

Lasagne bolognese

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 45 oventijd
  • 4 personen
  • **

Heerlijke zelfgemaakte lasagne met laagjes gehaktsaus en bechamelsaus, zonder pakjes of zakjes

Kerst recepten

Kerst is de tijd van gezelligheid en samen eten. Wij helpen u een handje door de lekkerste kerstrecepten op een rijtje te zetten voor een perfect kerstdiner. Wat dacht u van een heerlijk kerstmenu van aardappel truffelsoep gevolgd door een hertenbiefstuk of een rollade en een heerlijke chocolade dessert om mee af te sluiten.

Eendenborst met cranberry compote
Mini kerstboom pizza’s
Coquilles met zoete aardappelpuree
Feestelijke crème brûlée met besjes
Zalm in filodeeg