Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

ui

Ajam paniki met ananas

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • **

Pittige kip op Indonesische wijze met zelfgemaakte makkelijke boemboe en stukjes ananas.

Risotto met witte asperges en zalm

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Kom in de lente sfeer met deze heerlijke romige risotto met witte asperges en gerookte zalm

Vegetarische cannelloni

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 25 oventijd
  • 3 personen
  • **

Vegetarische pastarolletjes gevuld met verschillende groenten en ricotta in een heerlijke tomatensaus

Pasteitjes met stoofvlees

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 3,5 uur stoven + 25 oventijd
  • 15 stuks
  • ***

Bladerdeeg hapjes met een vulling van stoofvlees, ook ideaal om een restje stoof mee op te maken.

Vegetarische aubergine stoof

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 stoven
  • 2-3 personen
  • **

Deze vegetarische stoofschotel met aubergine is lekker als hoofdgerecht of bij een Turkse mezze

Snijbonensoep met courgette

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • **

Wist je dat je met snijbonen een heerlijke soep kunt maken? Lekker met wat uitgebakken spek!

Zoete puntpaprika soep

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Verse soep gemaakt van puntpaprika en zoete aardappel waardoor hij een tikje zoet van smaak is

Ovenschotel met feta en aubergine

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Een heerlijk kruidig gerecht van gehakt in tomatensaus met aubergine uit de oven

Pompoencurry met linzen

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Gezonde vegetarische curry met pompoen en linzen die makkelijk te maken is

Gevulde courgette met aubergine

  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 2 personen
  • **

Het pittige rijstmengsel met aubergine is een heerlijke vulling voor de gehalveerde courgettes.

Hartige strudel met kalkoen

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 20 oventijd
  • 4 stuks
  • **

Kalkoen en paddenstoelen in een knapperig jasje van filodeeg, heerlijk voor tijdens Kerst

Mini gehaktbroodjes met aardappeltoef

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 25 oventijd
  • 10 stuks
  • **

Deze feestelijke kleine meatloafs maak je in een muffinvorm en serveer je met een toef aardappelpuree

Portobello met pompoen risotto

  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 5 gratineren
  • 6 stuks
  • **

Een heerlijk herfstrecept van gevulde grote champignons met een romige risotto met pompoen

Courgetti ovenschotel met feta

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 10 min oventijd
  • 2-3 personen
  • *

Een lekkere koolhydraatarme maaltijd met slierten courgette in een zelfgemaakte tomatensaus uit de oven

Vegan quiche met paddenstoelen

  • Hoofdgerecht
  • 60 min
  • 4 personen
  • **

Deze quiche is gemaakt zonder ei en room maar met tofu,wat deze quiche veganistisch maakt. Tevens is de quiche is gevuld met allemaal lekkere groenten.

Gnocchi met blauwe kaas en paddenstoelen

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Dit gerecht is onwijs herfstig met paddenstoelen, blauwe kaas, spinazie en natuurlijk de gnocchi.

Ovenschotel met boontjes

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 30 oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Makkelijke ovengerecht van gehakt met boontjes onder een laagje gegratineerde aardappeltjes

Wraps met roti kip

  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 stuks
  • **

Een makkelijke en snelle versie van roti met kip en boontjes in een wrap

Jambalaya met kip

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Deze Amerikaanse variant van paella met rijst, kip en bleekselderij is heerlijk op smaak gebracht met chorizo en cajun.

Marokkaanse runderstoof

  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 2,5 uur stoven
  • 4 personen
  • **

Een zachte stoofschotel met abrikozen en kaneel geserveerd met couscous

Quinoa ovenschotel met kip en cashewnoten

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Makkelijke ovenschotel op basis van quinoa met een smaakvolle Oosterse saus

Broccoleaf soep met kokos

  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • **

Broccoleaf zijn de bladeren van broccoli die zacht en mild van smaak zijn en super gezond

Bloemkool nasi

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 3-4 personen
  • **

Deze nasi zonder rijst is gemaakt van bloemkool en bevat daarom extra veel vitamientjes.

Paella spaghetti

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2-3 personen
  • **

Paella zonder rijst maar met spaghetti eenzelfde lekkere saus met garnalen en saffraan

Gevulde paprika met zoete aardappel risotto

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 20 oventijd
  • 8 stuks
  • **

Vegetarisch gevulde paprika’s met risotto en zoete aardappel, lekker veel groentjes dus

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal