Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

ui

Vega mini saucijzenbroodjes

  • Hapjes
  • 30 min + 25 oventijd
  • 18 stuks
  • **

Deze vegetarische mini saucijzenbroodjes zonder vlees hebben een heerlijke vulling van linzen en champignons

Börek met spinazie

  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 30 oventijd
  • 1 stuk
  • ***

Deze Turkse rol van filodeeg gevuld met spinazie en feta is heerlijk als hapje of maaltijd, inclusief video hoe je hem stap voor stap maakt

Enchiladas van courgette

  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 10 oventijd
  • 3 personen
  • **

Deze koolhydraatarme Mexicaanse ovenschotel met kip is ideaal als lichte maaltijd.

Kip in Parmaham met courgette

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • **

Pasta in een romige pestosaus met stukjes kip gewikkeld in parmaham.

Zalmrisotto met mangosalsa

  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Zomerse risotto met gegrilde zalm en een frisse salsa van mango en avocado

Gevulde aubergines met gehakt

  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 45 min oventijd
  • 3 stuks
  • **

Gepofte aubergines uit de oven met een heerlijk gekruid gehaktmengsel.

Chinese tomatensoep met kip

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Maak nu zelf deze heerlijke Chinese tomatensoep zonder pakje of zakje met verse groenten en kip.

Vegetarische groentelasagne

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 45 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Deze lasagne zonder vlees bevat heel veel groenten zoals gegrilde courgette, paprika en champignons.

Ajam paniki met ananas

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • **

Pittige kip op Indonesische wijze met zelfgemaakte makkelijke boemboe en stukjes ananas.

Risotto met witte asperges en zalm

  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Kom in de lente sfeer met deze heerlijke romige risotto met witte asperges en gerookte zalm

Vegetarische cannelloni

  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 25 oventijd
  • 3 personen
  • **

Vegetarische pastarolletjes gevuld met verschillende groenten en ricotta in een heerlijke tomatensaus

Pasteitjes met stoofvlees

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 3,5 uur stoven + 25 oventijd
  • 15 stuks
  • ***

Bladerdeeg hapjes met een vulling van stoofvlees, ook ideaal om een restje stoof mee op te maken.

Vegetarische aubergine stoof

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 stoven
  • 2-3 personen
  • **

Deze vegetarische stoofschotel met aubergine is lekker als hoofdgerecht of bij een Turkse mezze

Snijbonensoep met courgette

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • **

Wist je dat je met snijbonen een heerlijke soep kunt maken? Lekker met wat uitgebakken spek!

Zoete puntpaprika soep

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Verse soep gemaakt van puntpaprika en zoete aardappel waardoor hij een tikje zoet van smaak is

Ovenschotel met feta en aubergine

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Een heerlijk kruidig gerecht van gehakt in tomatensaus met aubergine uit de oven

Pompoencurry met linzen

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Gezonde vegetarische curry met pompoen en linzen die makkelijk te maken is

Gevulde courgette met aubergine

  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 2 personen
  • **

Het pittige rijstmengsel met aubergine is een heerlijke vulling voor de gehalveerde courgettes, tevens glutenvrij

Hartige strudel met kalkoen

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 20 oventijd
  • 4 stuks
  • **

Kalkoen en paddenstoelen in een knapperig jasje van filodeeg, heerlijk voor tijdens Kerst

Mini gehaktbroodjes met aardappeltoef

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 25 oventijd
  • 10 stuks
  • **

Deze feestelijke kleine meatloafs maak je in een muffinvorm en serveer je met een toef aardappelpuree

Portobello met pompoen risotto

  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 5 gratineren
  • 6 stuks
  • **

Een heerlijk herfstrecept van gevulde grote champignons met een romige risotto met pompoen

Courgetti ovenschotel met feta

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 10 min oventijd
  • 2-3 personen
  • *

Een lekkere koolhydraatarme maaltijd met slierten courgette in een zelfgemaakte tomatensaus uit de oven

Vegan quiche met paddenstoelen

  • Hoofdgerecht
  • 60 min
  • 4 personen
  • **

Deze quiche is gemaakt zonder ei en room maar met tofu,wat deze quiche veganistisch maakt. Tevens is de quiche is gevuld met allemaal lekkere groenten.

Gnocchi met blauwe kaas en paddenstoelen

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Dit gerecht is onwijs herfstig met paddenstoelen, blauwe kaas, spinazie en natuurlijk de gnocchi.

Ovenschotel met boontjes

  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 30 oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Makkelijke ovengerecht van gehakt met boontjes onder een laagje gegratineerde aardappeltjes

1 2 3 4  Alles weergeven

Salades

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Een salade is snel, makkelijk, fris en gezond. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht bij een stukje vlees of vis.

Perzik salade met krokante geitenkaas
Mexicaanse pastasalade met mais
Salade met falafel en mango
Kip teriyaki salade
Chimichurri salade met biefstuk