Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

vellen bladerdeeg

Bladerdeegbakjes met room

  • Gebak en taart
  • 25 min + 18 oventijd
  • 12 stuks
  • **

Deze krokante bakjes ban bladerdeeg gevuld met banketbakkersroom zijn een heerlijk zoet hapje voor bij de koffie of thee.

Mini tarte tatin met mango

  • Nagerecht
  • 30 min + 25 oventijd
  • 4 stuks
  • ***

Deze taartjes met fruit worden op de kop gebakken en zijn heerlijk met een bolletje ijs en/of slagroom

Bladerdeegbroodjes met kip

  • Hapjes
  • 45 min + 25 oventijd
  • 8 stuks
  • **

Deze vlechtbroodjes met bladerdeeg zijn gevuld met pulled chicken met een Mexicaanse twist!

Bladerdeeg sterren met bieten en geitenkaas

  • Hapjes
  • 15 min + 20 oventijd
  • 12 hapjes
  • **

Deze sterhapjes met biet, geitenkaas en tijm zijn supergezellig tijdens de feestdagen.

Mini tarte tatin met appel

  • Nagerecht
  • 30 min + 25 oventijd
  • 4 stuks
  • ***

Deze taartjes met fruit worden op de kop gebakken en zijn heerlijk met een bolletje ijs en/of slagroom

Halloween appelflappen

  • Gebak en taart
  • 30 min + 20 oventijd
  • 5 stuks
  • **

Leuk om samen met de kinderen te maken: appelflappen in de vorm van een scary Halloween pompoen

Bladerdeeghapjes met kruidige kip

  • Hapjes
  • 25 min + 25 oventijd
  • 12 stuks
  • **

Deze krokante snacks gevuld met kip hebben een Marokkaanse twist en zijn lekker bij de borrel of tapas

Spinaziesoep en croute

  • Voorgerecht
  • 20 min + 20 oventijd
  • 4 personen
  • **

Romige spinaziesoep met zalm met een knapperig dakje van bladerdeeg

Quiche met spinazie en brie

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 40 oventijd
  • 2 a 3 personen
  • **

Een lekkere combi van groene groenten, zachte brie en hartige cashewnoten gecombineerd in een hartige taart

Pastel de nata

  • Gebak en taart
  • 40 min + 15 oventijd
  • 10 stuks
  • **

Deze knapperige Portugese gebakjes gevuld met vanilleroom maak je nu zelf makkelijk thuis met dit recept!

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal