Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Ken jij Foody al?

Ben jij regelmatig op het internet te vinden op zoek naar een lekker recept of volg je verschillende foodblogs? Kijk dan eens op deze nieuwe site: Foody.nl. Op deze site vind je een verzameling van de lekkerste recepten van de leukste foodbloggers… en ik sta er ook bij! Inmiddels staan er al een flinke verzameling recepten van mij op Foody.nl. Ben je benieuwd wie de andere bloggers zijn, kijk dan op www.foody.nl/bloggers
 
foody2
foody2

Door de handige zoekmotor vind je snel het recept waar je naar op zoek bent of scroll door alle recepten en doe inspiratie op voor je avondeten of lunch. Heb je zoveel lekkers gezien dat je het allemaal niet meer kunt onthouden? Maak dan een profiel aan en sla je favoriete recepten op in je receptenbundel. Wanneer je als gebruiker een account aanmaakt, selecteert Foody de recepten die het best passen bij jouw voorkeur. Handig toch!

 
Je kunt dus vanaf 1 plek zoeken tussen alle lekkere recepten van een groot aantal foodsites. Er staan inmiddels al meer dan 5000 recepten op. Heb je een recept gevonden dat je wil gaan maken dan kun je voor het gehele recept doorklikken naar de site van de foodblogger. Veel lees, kijk en kookplezier!
 

Reacties

Laat je reactie achter

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×