Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Koken met je tablet + winactie

Wist je dat bijna 30 procent van onze lezers onze site bezoekt op een tablet? Best logisch, want uit eigen ervaring weet ik dat een tablet hartstikke handig is in de keuken. Als ik ’s avonds thuis kom nadat ik boodschappen heb gedaan, kan ik meteen via de tablet handige kookvideo’s bekijken.

Stap voor stap recepten maken of snel bepaalde technieken opzoeken zonder dat ik iets hoef op te schrijven of moet uitprinten. Zo had ik laatst, tijdens het maken van een stoofschotel met pompoen, nog even snel opgezocht of je een pompoen juist beter wel of niet kon schillen. Met de tablet bij de hand had ik het antwoord zo gevonden. Terwijl de stoofschotel stond te pruttelen heb ik meteen de laatste aflevering van Topchef gekeken in de keuken. Zo kon ik af en toe in de pan roeren en kon Eric gewoon voetbal blijven kijken op de tv.

 

Vogels LR 01
Vogels LR 01

‘Vette’ tablet

Toch zijn er een paar dingen waar ik tegenaan loop tijdens het koken met mijn tablet. Zo is mijn aanrecht vaak een bende en is er op een gegeven moment niet veel ruimte meer voor mijn tablet. Ook komen er tijdens het koken regelmatig spetters en vlekken op het scherm. Om dit te voorkomen heeft Vogel’s nu iets handigs bedacht: de Flex Mount . Met deze tablethouder kun je de tablet heel makkelijk aan de muur bevestigen. Zo blijft hij vetvrij en heb je altijd goed zicht op het scherm.

 

Ik zal even kort uitleggen hoe het werkt. Stap 1: je bevestigt heel eenvoudig de beugel aan je muur of keukenkastje. Stap 2: de tablethouder klem je om je tablet. Stap 3: daarna klik je de tablet veilig vast aan de muurbeugel door middel van de RingO technologie. Hiermee kun je de tablet heel eenvoudig aan de houder bevestigen of juist eraf halen.

 

Verder kan de tablet in de houder 360 graden draaien en de tablet kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden. Maar het grootste voordeel vind ik dat je de tablet in de houder ook naar voren kunt trekken, lekker handig als ik even mijn bril niet op heb. Nu vraag je je misschien af: is mijn tablet ook geschikt voor deze muursteun? Grote kans van wel, want de Flex Mount is geschikt voor alle tablets van 7 tot en met 12 inch (15 tot 22 cm).

Mijn favo app

Met de tablet binnen handbereik in de keuken heb ik ook meteen toegang tot mijn favo apps. Eentje die ik graag met jullie wil delen is de Receptenmaker app. Hiermee kun je recepten invoeren, beheren, bekijken en delen met je vrienden. Ideaal als je net als ik rondloopt met veel ideeën en recepten in je hoofd. En als je gaat koken zet je de app op kookstand.
Vogels LR 01
Winactie
Eén van onze bezoekers mag ik blij maken met zo’n Flex Mount van Vogel’s. Wil jij deze graag winnen, doe dan mee met de winactie. Laat een reactie met je e-mailadres achter op deze blog waarom jij deze graag wil winnen en wie weet hangt deze super handige tablethouder binnenkort bij jou aan de muur. Je kunt meedoen tot 22 oktober.
Deze winactie is afgelopen dus je kunt niet meer meedoen, de gelukkige winnaar heeft inmiddels bericht gehad.
 

Dit is een gesponsord bericht

 

Bewaren

Reacties

Laat je reactie achter

R
Rik 15 oktober 2014 om 19:54

wow dat ziet er erg handig uit ik kook ook steeds meer met de tablet, maar deze zit na de kookssessie helemaal onder met allerlei ingrediënten die ik heb gebruikt.Met deze beugel houd ik de tablet mooi schoon plus ik heb een goede blik op het recept

a
anja 16 oktober 2014 om 04:44

Dit is pas een superuitvinding. Op de tablet schoon te houden leg ik hem zo vr mogelijk achteruit op het aanrecht maar ik ben niet zo groot waardoor het dan niet meer zo goed leesbaar is. Als ik hem dan kan ophangen zou het voor mij een stuk makkelijker zichtbaar zijn.
groetjes anja

a
anja 16 oktober 2014 om 04:44

Dit is pas een superuitvinding. Op de tablet schoon te houden leg ik hem zo vr mogelijk achteruit op het aanrecht maar ik ben niet zo groot waardoor het dan niet meer zo goed leesbaar is. Als ik hem dan kan ophangen zou het voor mij een stuk makkelijker zichtbaar zijn. groetjes anja

L
Lindsay 16 oktober 2014 om 10:19

Wat een uitkomst! Op deze manier word m'n tablet nooit meer voor snijplank aangezien en hou ik op het aanrecht ook nog eens veel meer ruimte over. Momenteel verslepen wij de tablet van links naar rechts om ruimte te maken en ervoor te zorgen dat de tablet schoon blijft. De Flex Mount zou dit probleem direct oplossen!

M
Marieke 16 oktober 2014 om 11:17

Van sommige uitvindingen denk ik, wat heb je eraan maar bij deze denk ik, wat ontzettend handig!! Eindelijk een handige plek voor de tablet. Dus om die simpele reden zou ik em graag willen winnen.

J
José 16 oktober 2014 om 12:23

wauw! wat een onwijs handig ding! zal fantastisch staan in mijn keuken. nooit meer opletten "waar ligt de tablet"? Ik ben altijd bang dat de tablet van de keukenblad af valt. en terwijl mijn eten op staat kan ik fijn 24kitchen of zo kijken.

LB
Lennaert Beentjes 16 oktober 2014 om 12:41

Ik krijg volgende maand mijn nieuwe huis, met relatief een klein keuken blad, daar ben ik niet natuurlijk niet van gediend dus ben al creatief aan het nadenken om mijn keuken(blad) ruimte flink uit te breiden door zelf te gaan klussen, natuurlijk een inbouw koffiezet apparaat, mooie oven die een hoop werk uithanden kan nemen.
Nu krijg ik door al mijn mooie apparaten tijd en zin over om heerlijke recepten te gaan zoeken en deze makkelijk met mijn ipad te bereiden.
Dus ik kan die muurbeugel zeker goed gebruiken zodat ik mijn prachtige gerechten tip top en on time op tafel kan zetten.

!!

I
Ilse 16 oktober 2014 om 16:38

Hallo, ik ben Ilse en ik ben 16 jaar. Het afgelopen jaar heb ik elke maandag gekookt, ik kon namelijk wel taarten bakken maar iets als rijst maken was nog onbekend voor mij. In dat jaar heeft mijn moeder al haar fijne trucjes over koken aan mij geleerd. Ik was de chef en zij de hulpkok, want ik moest het toch echt zelf op tafel zetten. Ik vond het altijd leuk om op jullie site te zoeken naar een lekker recept, want ze vielen altijd wel in de smaak en de foto's maakte me enthousiast. Eerst printte ik het uit, maar toen bleek de tablet van mijn moeder beter te werken als kookboek. We improviseerde tot nu toe met een muziekstandaard, maar wat zou het gaaf zijn om dat standaard te winnen. Geen gedoe meer. Het standaard is dan ook niet voor mij, maar voor mijn moeder die de andere zes dagen in de week zo hard bezig is met koken en het bedenken van leuke originele recepten. Ik hoop dat ik hem aan haar kan geven als bedankje voor het helpen met koken.

I
Ilse 16 oktober 2014 om 18:25

Zo, dat zou mijn moeder handig vinden! Ze maakt vaak heerlijke recepten van deze website voor ons klaar, en gebruikt daarbij inderdaad de iPad die dan heel onhandig in de keuken staat. Zou nog een leuk cadeau zijn voor haar 20-jarig huwelijk! Namens haar 4 dochters, voor wie vaak iets van leuke recepten te wachten staat ;)

SH
Sylvia Heeneman 16 oktober 2014 om 18:41

Prachtige uitvinding. Kan hier een heel verhaal opschrijven maar alle handigheden hebben jullie al omschreven en getoond in de video. Geen kinderen die hem stiekem van je aanrecht meenemen, meer ruimte en geen vieze tablet. Hij is welkom hier in huis.

P
Petra 16 oktober 2014 om 18:48

Lijkt mij superhandig. Mijn keuken is niet zo groot dus loop constant met mijn tablet te slepen, met als gevolg hij is of kleddervet, of ik heb vette handen en hij glijd uit mijn handen. En geloof me dan ben je niet blij. Dus zou supergaaf zijn als ik hem aan de muur kan bevestigen.

ja
joke aalbers 16 oktober 2014 om 18:56

Wat een leuk idee.Juist tijdens het koken lijkt het me super handig.
Heb ik al mijn eigen recepten ook bij de handn.Geweldig

ja
joke aalbers 16 oktober 2014 om 18:56

Wat een leuk idee.Juist tijdens het koken lijkt het me super handig.Heb ik al mijn eigen recepten ook bij de handn.Geweldig

TS
Tessa Scheulderman 16 oktober 2014 om 19:28

Wat een handig ding dit!!! Ik kook alleen nog maar met recepten van de IPad. Dus dit winnen is een mooie aanwinst in de keuken.

ZC
Zaans Mugje - Carola 16 oktober 2014 om 19:32

O wat super, ik herkende mijzelf met de vraag van de pompoen, heb toen voor de 50/50 optie gekozen.

Tablet wilde ik niet oranje hebben, maar met deze tablethouder raak ik alleen mijn scherm aan en niet de witte behuizing. Ik kijk regelmatig een kookfilmpje of een forum als ik sta te koken of als ik het op mijn heupen krijg van wat kan ik extra maken met "deze" ingrediënten. Maar ja een tablet op het aanrecht is niet ideaal heb ook al een paar mes sneden in mijn glas staan.

Ik zou dus heel graag mijn nieuwe tablet hoog, droog en veilig willen gebruiken in de keuken.

Ideaal voor mijn stappenplan om een kalkoen te vullen met de kerst.

ZC
Zaans Mugje - Carola 16 oktober 2014 om 19:32

O wat super, ik herkende mijzelf met de vraag van de pompoen, heb toen voor de 50/50 optie gekozen. Tablet wilde ik niet oranje hebben, maar met deze tablethouder raak ik alleen mijn scherm aan en niet de witte behuizing. Ik kijk regelmatig een kookfilmpje of een forum als ik sta te koken of als ik het op mijn heupen krijg van wat kan ik extra maken met "deze" ingrediënten. Maar ja een tablet op het aanrecht is niet ideaal heb ook al een paar mes sneden in mijn glas staan. Ik zou dus heel graag mijn nieuwe tablet hoog, droog en veilig willen gebruiken in de keuken. Ideaal voor mijn stappenplan om een kalkoen te vullen met de kerst.

R
Rita 16 oktober 2014 om 20:49

Na de handige Vogel's TV beugels deze prachtige functionele uitvinding, geweldig!

IW
Ina Wormgoor 16 oktober 2014 om 22:00

Handig zo een tablet in de keuken te hebben, moet nu achter de pc kruipen om recepten te bekijken. Zo kan ik al kokend het recept volgen.

d
daisy 17 oktober 2014 om 05:20

Wat een geweldige uitvinding zou ik super blij mee zijn in me nieuwe huisje. Kan ik heerlijke recepten maken voor mijn familie en vrienden.

K
Kathy 17 oktober 2014 om 06:03

Oh, deze zou perfect zijn voor dochterlief. Zij heeft de tablet nu gewoon op het aanrecht liggen tijdens het koken. En dat is niet altijd even handig ;-)

MB
Maaike van den Broek 17 oktober 2014 om 06:20

Wat super handig en komt helemaal goed van pas pas in onze nieuwe keuken! Deze houder maakt het nastreven van mijn goede voornemen om gevarieerder en vaker met verse producten te koken nóg makkelijker omdat ik dan ook in de keuken handig gebruik kan maken van mijn tablet!

MZ
Margret Zwarts 17 oktober 2014 om 06:47

Lijkt me erg handig beter als een knijphangertje aan je kastknop hebben hangen met een uitgeprint recept ertussen wat vies en vet word wanneer je de volgende bladzijde moet hebben

S
Sanne 17 oktober 2014 om 08:16

Super handig! Me vriend is altijd erg enthousiast als hij weer iets nieuws mag proberen. Dan komt de tablet op het aanrecht en begint hij te koken! Alleen me vriend is wel eens onhandig en dan is dat ding na het koken helemaal smerig. Zou hem hier graag mee verrassen!!

J
Jeannette 17 oktober 2014 om 09:22

Koken met de superhandige tablethouder en
de recepten app is een genot !

JB
J. Benoit 17 oktober 2014 om 09:49

Lijkt me erg handig, nu behelp ik me maar, e dan wordt er nog wel eens wat op mijn tablet geknoeid, dus het lijkt me herlijk zo'n tablethouder!!!
Groetes José!

JB
J. Benoit 17 oktober 2014 om 09:49

Lijkt me erg handig, nu behelp ik me maar, e dan wordt er nog wel eens wat op mijn tablet geknoeid, dus het lijkt me herlijk zo'n tablethouder!!!Groetes José!

M
Maria 17 oktober 2014 om 10:28

Super handig zeg! Ik gebruik de tablet ook regelmatig, zet hem dan in de kookboekstandaard, wat echt niet handig is...

VW
Veronique Waem 17 oktober 2014 om 11:32

Zou mooi staan in mijn nieuwe keuken, gedaan met kookboeken op het aanrecht. Koken met de handige tablet, dat kan alleen maar lekkere gerechten geven!

A
Anita 17 oktober 2014 om 11:38

ik kan hier nu een heel verhaal gaan schrijven over morsen over de tablet omdat ie eigenlijk onhandig ligt op het aanrecht, maar deze houder is gewoon super handig in de keuken. Zou er heel blij mee zijn ivm het gebruiksgemak wat deze houder biedt. Groetjes Anita

J
Juliette 17 oktober 2014 om 14:33

Suiker, meel, boter (al dan niet gesmolten), olijfolie, sprinkles, tomaten (vers gesneden of uit een blikje), verse zalm, stukjes knoflook, gesmolten chocolade. Wat heeft er inmiddels nog niet als sticky goedje aan mijn iPad gekleefd! Onhandig? Misschien (ok, een best wel een beetje dan). Gepassioneerd kok? Jazeker! Heb ik een Flex Mount nodig in mijn keuken? Absoluut! Een verademing!

D
Diaan 17 oktober 2014 om 14:45

net een nieuwe keuken, waar alles netjes moet blijven dus dit is een uitkomst!!! Lettertype op de juiste grootte en hoogte zodat ik nog even kan spijbelen en sjoemelen met mijn leesbrilletje hahaha

N
Nelleke 17 oktober 2014 om 18:19

Het is altijd lastig onder het koken om je recepten vetvrij te houden en zeker je kookboek. Dus ideaal zo met je handen vrij.

E
Eveline 18 oktober 2014 om 13:43

Ik ben zo verschrikkelijk onhandig met koken,
Altijd ruimte gebrek en uit m'n hoofd kan ik niks.
Als ik m'n pannetje rijst afgiet en ik ondertussen even in een andere pan kijk, vliegt spontaan mijn ovenwant in de hens.
Laat staan dat ik fatsoenslijk op mijn tablet kan kijken.
Kortom, het lijkt mij ideaal, zo'n mooie tablethouder!

T
Tim 19 oktober 2014 om 10:25

Ik ben net een beetje aan het leren koken en daarbij gebruik ik altijd de iPad voor de recepten. Ideaal dus voor mij die houder. En gezien mijn vriendin een opgeruimd typje is, denk ik dat ik haar ook erg blij maak met zo'n tablethouder.

A
Ariënne 20 oktober 2014 om 07:16

Ik zou deze houder ontzettend graag willen winnen, omdat het bij mij op de aanrecht soms net een bibliotheek is! Ik heb overal receptenboekjes, geprinte velletjes papier met recepten of briefjes met aantekeningen, het wordt een beetje een chaos. Ik zou graag met deze mooie houder wat orde scheppen en heerlijke recepten uit de muur toveren!

S
Silvia 20 oktober 2014 om 17:59

Wat een leuke actie zeg!
Ben fan van je site en heb al veel recepten op je site geprobeerd.
Om deze recepten te proberen gebruik ik de iPad. Wat is nu prettiger om de iPad in de standaard te zetten en daarna je handen vrij te hebben en lekker te kunnen koken?

S
Silvia 20 oktober 2014 om 17:59

Wat een leuke actie zeg!Ben fan van je site en heb al veel recepten op je site geprobeerd. Om deze recepten te proberen gebruik ik de iPad. Wat is nu prettiger om de iPad in de standaard te zetten en daarna je handen vrij te hebben en lekker te kunnen koken?

D
Deirdre 20 oktober 2014 om 18:06

Ik zeg: Kleine kinderen, kleine keuken, koken en een tablet.. Die vier gaan niet samen, altijd chaos! Maak mij blij, breng mij rust met zo'n prachtige tablethouder!

p
peep 20 oktober 2014 om 18:21

omdat ik m'n vorige tablet in de prullenbak heb gegooid nadat de preisoep er overheen is gegaan :-)

p
peep 20 oktober 2014 om 18:21

omdat ik m'n vorige tablet in de prullenbak heb gegooid nadat de preisoep er overheen is gegaan :-)

M
Monique 20 oktober 2014 om 18:32

Dit lijkt me nu echt handig voor in de camper, daar heb ik geen plaats voor kookboeken en ook heel erg weinig ruimte in het keukengedeelte om een tablet neer te leggen. Met deze handige houder kan ik de tablet vastmaken aan een kastje en op deze manier toch alle heerlijke recepten in de camper maken. Wij koken ongeveer 1/3 van het jaar in de camper (120x) en ook dan willen we lekker eten! Uiteraard ook makkelijk voor thuis en ook daar zal hij zeker gebruikt gaan worden.

K
Karin 20 oktober 2014 om 18:34

Zo wat zal vriendlief blij zijn dat hij nu niet meer als beugel hoeft op te treden! Want tsja íemand moet toch de tablet omhoog houden als ik druk aan het kokerellen ben.

M
Marensa 20 oktober 2014 om 20:35

Fjew!! Mijn ipad zat nog net niet helemaaaaal onder de kookkunstige etensresten zodat ik aan deze winactie mee kon doen! Ik kan hem dus wel heel erg goed gebruiken in mijn keuken :D (veegt ondertussen scherm schoon)

M
Marensa 20 oktober 2014 om 20:41

Fjew! Mijn ipad zat nog net niet he-le-maaaal onder mijn kookkunstige etensresten waardoor ik nog net deze geweldige winactie kon lezen. Ik kan hem dus aardig goed gebruiken in mijn keuken :D (veegt ondertussen scherm schoon)

m
marleen 21 oktober 2014 om 01:00

Wow wat een handige uitvinding! Ik gebruik ook altijd de tablet maar vind het Tot nu toe altijd onhandig.
Deze mooie tablet houder zou hier echt welkom zijn.
Vind het altijd leuk om wat nieuws te proberen. . Daarom heb heb ik de tablet altijd wel nodig.

m
marleen 21 oktober 2014 om 01:00

Wow wat een handige uitvinding! Ik gebruik ook altijd de tablet maar vind het Tot nu toe altijd onhandig. Deze mooie tablet houder zou hier echt welkom zijn. Vind het altijd leuk om wat nieuws te proberen. . Daarom heb heb ik de tablet altijd wel nodig.

C
Claudia 21 oktober 2014 om 05:50

Nu gebruik ik mijn telefoon omdat mijn zoon bang is dat zijn tablet vies wordt. Wie weet mag ik hem dan gebruiken? Of anders moet ik wel zelf een tablet aanschaffen

Tl
Thea de loijer 21 oktober 2014 om 07:31

Mijn man zegt al jaren Thea kan goed koken je moet het alleen lusten .
Met zo'n prachtige houder voor de tablet kan hem nog verstelt laten staan hoe lekker ik echt kan koken.
Met mooie recepten bij de hand moet het helemaal goed komen.
Groetjes Thea

Tl
Thea de loijer 21 oktober 2014 om 07:31

Mijn man zegt al jaren Thea kan goed koken je moet het alleen lusten .Met zo'n prachtige houder voor de tablet kan hem nog verstelt laten staan hoe lekker ik echt kan koken.Met mooie recepten bij de hand moet het helemaal goed komen.Groetjes Thea

Tl
Thea de loijer 21 oktober 2014 om 07:35

Mijn man zegt al jaren Thea kan goed koken je moet het alleen lusten.
Met deze handige houder voor de tablet kan het niet meer fout gaan toch??.

En zeker niet met die mooie recepten van jullie site erbij.
Zou er zeer blij mee zijn en mijn mannetje ook.

Tl
Thea de loijer 21 oktober 2014 om 07:35

Mijn man zegt al jaren Thea kan goed koken je moet het alleen lusten.Met deze handige houder voor de tablet kan het niet meer fout gaan toch??.En zeker niet met die mooie recepten van jullie site erbij. Zou er zeer blij mee zijn en mijn mannetje ook.

W
Wilhelmien 21 oktober 2014 om 08:11

Gaaf..... zoals ik hierboven kan lezen, gebruiken veel mensen al zo'n ding, ik doe 't nog steeds met gewoon papier dus zoiets zou hier héél goed terecht komen, mooie actie, nu maar duimen dat hij naar hier zal komen.

pl
pauline lap 21 oktober 2014 om 08:13

Wat een gaaf apparaat. Ik kook alleen maar met de receptenmaker echt een super app. Ook de recepten van leuke recepten zet ik er in. Echt SUPER.

R
Ruth 21 oktober 2014 om 08:18

We hebben eindelijk een nieuwe keuken, de vorige was al ruim 25 jaar oud en echt aan vervanging toe! Het bakken was helemaal een probleem want de oven werkte niet mee

K
Kim 21 oktober 2014 om 09:24

Ohhhh, wat handig! Sinds ik een tablet heb, loop ik met dat ding te slepen. Hij brengt minimaal de helft van de tijd in de keuken door! We vonden ons "receptenbestand" veel te beperkt en met m'n tablet probeer ik minimaal 4 nieuwe recepten per week uit van je site. Gisteren de quinoa met boerenkool, zaterdag de couscous met appel en vorige week de paddenstoelen ovenschotel met saucijsjes.
Als mijn man niet thuis is, zet ik een programma aan terwijl ik kook.

Zo'n mooie beugel aan de muur, zou de belangrijke positie van m'n tablet in de keuken wel eer aandoen!

ES
Els Swart 21 oktober 2014 om 11:58

Mijn man wil heel graag koken maar aangezien hij het aanrecht flink vol heeft met schaaltjes, plankjes en ingrediënten kan hij het recept niet meer kwijt of het wordt vies. Dit is de ultieme oplossing voor hem. Hij zou hier erg blij van worden.

MG
Manon Gerdsen 21 oktober 2014 om 12:26

Ik ben dol op het verzamelen van nieuwe inspirerende recepten, met name via internet/ blogs. Omdat mijn tablet vaak in de weg ligt bij het koken ben ik alle recepten gaan uittypen, printen en op gaan slaan in een grote receptenklapper. Momenteel zit mijn klapper bomvol en zou dit een ideaal alternatief zijn om direct mijn recepten vanaf mijn tablet kan bekijken zonder dat mijn tablet in de weg ligt en vies wordt!

mp
mien prijs 21 oktober 2014 om 13:41

wat een tablet in de keuken,en ook nog aan de muur.
lijkt me heel makkelijk als je moet koken en alles goed kunt volgen,
en het scherm blijft schoon,toppy.
groetjes mien

mp
mien prijs 21 oktober 2014 om 13:41

wat een tablet in de keuken,en ook nog aan de muur.lijkt me heel makkelijk als je moet koken en alles goed kunt volgen,en het scherm blijft schoon,toppy.groetjes mien

mJ
mia Jacobs 21 oktober 2014 om 15:15

Het is erg handig en makkelijk voor overzicht te houden in de keuken. Zelf zou ik me niet gauw zo iets kado doen, ik wist niet dat hij bestond. Dus een goede reclame . Mia

mJ
mia Jacobs 21 oktober 2014 om 15:15

Het is erg handig en makkelijk voor overzicht te houden in de keuken. Zelf zou ik me niet gauw zo iets kado doen, ik wist niet dat hij bestond. Dus een goede reclame . Mia

mJ
mia Jacobs 21 oktober 2014 om 15:15

Het is erg handig en makkelijk voor overzicht te houden in de keuken. Zelf zou ik me niet gauw zo iets kado doen, ik wist niet dat hij bestond. Dus een goede reclame . Mia

mJ
mia Jacobs 21 oktober 2014 om 15:15

Het is erg handig en makkelijk voor overzicht te houden in de keuken. Zelf zou ik me niet gauw zo iets kado doen, ik wist niet dat hij bestond. Dus een goede reclame . Mia

M
Mariska 21 oktober 2014 om 16:00

Ook ik hoor bij de 30% die jullie site graag bezoekt op m'n iPad. Onze keuken is knus en gezellig en ik kan er prima leuke gerechten gebruiken. Omdat ik zuinig ben op m'n spulletjes leg ik de iPad in de kamer en loop ik heen en weer. Deze mooie unit zou er voor zorgen dat ik efficiënter kan koken. Lijkt me fijn!

M
Monique 21 oktober 2014 om 20:41

wowwww wat een superhandig ding!!! Ik ben een aanstormende hobbykok, nog niet zo heel lang bezig maar de hobby breid zich enorm uit, met als resultaat idd vrijwel elke dag een enorme bende in de keuken, geen plaats meer voor tablet en recepten op papier , dat vergeet maar helemaal. Ik gebruik dus wel tablet maar vaak ligt ie op de eetkamertafel en loop ik heen en weer. Niet handig dus . Heb niet een echt grote keuken dus dan is zon houder wel extra handig gewoon. Een uitkomst. Ik loot graag mee, wat een superding!

M
Monique 21 oktober 2014 om 20:41

wowwww wat een superhandig ding!!! Ik ben een aanstormende hobbykok, nog niet zo heel lang bezig maar de hobby breid zich enorm uit, met als resultaat idd vrijwel elke dag een enorme bende in de keuken, geen plaats meer voor tablet en recepten op papier , dat vergeet maar helemaal. Ik gebruik dus wel tablet maar vaak ligt ie op de eetkamertafel en loop ik heen en weer. Niet handig dus . Heb niet een echt grote keuken dus dan is zon houder wel extra handig gewoon. Een uitkomst. Ik loot graag mee, wat een superding!

A
Anne 21 oktober 2014 om 21:04

WAT HANDIG! Hoe vaak ik spetters en vette vingers vanmiddag tablet sta te poetsen is niet bij te houden. Wij doen inmiddels alles met de tablet, ook koken. Ideaal gewoon. Alle favoriete recepten bij elkaar. Geen kookboek komt meer de keuken in. Die zijn om lekker in te lezen op de bank of in bed. De Flex Mount is hier meer dan welkom. Regelmatig gaat het net goed in de keuken met de tablet. Wellicht gaat de tablet zo wat langer mee. Maar gezien alle reacties is de Flex Mount bij vele welkom.

I
Ine 21 oktober 2014 om 21:43

voor onze komende halloweenbrunch zou deze standaard wel erg handig zijn.
We hebben de hele keukentafel nodig. En de aanrecht is niet zo'n hsndige plaats voor een ipad.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×