Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

De maand van LeukeRecepten – april 2018

De maand april was een drukke maand. Er stonden veel leuke samenwerkingen en opdrachten op de planning en het was natuurlijk Pasen en tropisch weer.

We begonnen de maand met het paasweekend. Eerste paasdag kwam mijn familie naar ons en deden we spellen en gingen uiteten. Niet echt standaard met Pasen maar wel gezellig.

Tweede paasdag was mijn schoonfamilie aan de beurt. We hadden een lekkere paasbrunch en er moesten natuurlijk ook nog eitjes gezocht worden met mijn neefje en nichtje.

Ik had een aantal leuke afspraken, o.a. met HAK. Want ik ben uitgekozen tot ambassadeur. Dus jullie kunnen heel wat lekkere recepten met bonen verachten de komende tijd.

Het was heerlijk weer in april, dus tijd voor ijs! Ik haalde een ijsje bij mijn favo ijssalon in Eindhoven: Inteligencia Ice op Strijp S.

En niet te vergeten mijn LeukeRecepten magazine lag volop in de winkels. Mocht je hem nog willen kopen, wacht niet te lang want hij ligt nog maar eventjes in de winkels! En ik legde hem ook bij mijn favoriete en vaste kapper Zo mooi in Eindhoven neer.

De nieuwe Tony’s estafette reep kwam uit, en ik mocht proeven! Het is een witte reep met kokos en ananas. Lekker tropisch en de komende maanden dus verkrijgbaar.

Ik maakte weer een heleboel hele lekkere recepten. Een van mijn favorieten recepten is deze gado gado burger met ei, komkommer en zelfgemaakte pindasaus.

Laura van Laura’s Bakery en Mariette van ZoetRecepten kwamen naar mij thuis want we hadden een hele leuke shoot voor een opdracht en het heeft alles te maken met Moederdag. Zondag zie je het resultaat online.

De eerste keer buiten eten! Zo fijn! Ik maakte een couscous salade (die nog online komt) en uiteraard serveerde ik er een lekker wijntje bij.

En om het nog beter te maken, we hebben sinds een aantal dagen een Big Green Egg! Yes! Zo happy! Binnenkort komt er een review over online.

We gingen ook nog 2 dagen naar het strand, mét onze hond Payo. En het was super lekker weer! Wat hebben wij geboft. En payo heeft zich helemaal uitgeleefd aan het strand in Renesse.

Eind april hadden we ook nog iets leuks op de planning staan, we liepen namelijk mee met de instawalk van Wijn&Spijs in Amsterdam. 6 restaurants, 6 gerechtjes en 6 wijntjes. Heerlijk!

Wil je op de hoogte blijven nieuw recepten, weetjes en persoonlijke updates? Volg me dan op Instagram.

Reacties

Laat je reactie achter

De nieuwste BBQ recepten

Maak met deze recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

×