Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

De maand van LeukeRecepten – augustus 2017

Augustus was een drukke maar hele leuke maand met etentjes, feestjes en veel nieuwe receptjes!

Ik kreeg lekkere nieuwe foodpost! de nieuwe smaken Tony’s! Het is geen melk, het is geen puur... maar donkere melkchocolade! En die variant met pretzels en toffee is echt top!

Het is weer tijd voor mosselen. Ik nam een video op waarin ik liet zien hoe je mossels schoonmaakt, bereid en deel een lekkere receptje voor Thaise mosselen in currysaus. De video is terug te vinden op mijn Youtube kanaal.

Er is altijd tijd om te knuffelen met Payo :)

Omdat we deze zomer niet meer weg gaan zijn we een paar keer gaan uiteten en hebben we genoten wanneer het kon. We brachten o.a. een bezoekje aan de Down Town gourmet market waar Eric deze nacho’s at.

En bij het Ketelhuis op Strijp S aten we ook heerlijk. Ik had een salade vooraf en zeewolf als hoofdgerecht. Eric ging voor de oesters, die sla ik liever over.

En we lunchten bij Piet Hein Eek met een broodje buikspek met komkommer. Mijn lijst met hotspots in Eindhoven die ik wil bezoeken wordt steeds langer dus heb nog wat te doen de komende tijd :)

Ik heb officieel een nieuwe collega! Eric mijn man is een dagje in de week minder gaan werken o.a. om te fotograferen en filmen voor Leukerecepten. Meestal deden we dat in het weekend en in de avonden maar hoe fijn is het als je dat overdag kunt doen samen.

Omdat Eric het leuk vind om naast food ook andere dingen te fotograferen brachten we een bezoekje aan Klein Costa Rica. Ze hebben er hele mooie vlinders en tropische vogels.

Ik kookte er weer flink op los in augustus. En ik heb al mijn recepten die ik nog moest uittypen bijgewerkt. En dat waren er een heleboel kan ik je vertellen!

Een kijkje achter de schermen hoe het er aan toe gaat tijdens een fotoshoot. Payo gluurt vaak mee, soms valt hij er bij in slaap haha. Boring!

Een sneekpeak van een nieuw receptje: caesar salade met pittige garnalen. Binnenkort komt hij online op leukerecepten.nl

Mijn neefje Vigo was jarig en werd 3 jaar! Hiep hiep hoera!

Het laatste weekend van augustus ging ik naar Berlijn! Mijn broertje die samen met zijn vriendin in Berlijn woont gaat begin september trouwen en daarom had ik daar een vrijgezellenfeest. We waren maar 24 uur in Berlijn maar wel 24 hele leuke uren :)

We deden spellen en aten bij L’Ostria, een Italiaan in het centrum met mega grote pizza’s en ook het interieur was heel gaaf. Een tip om naar toe te gaan. ’s avonds gingen we nog naar een karaoke bar tot in de late uurtjes.

Sinds kort zit ik in de wafel fase merk ik. Daarom bedacht en maakte ik lekkere wafels zoals banana bread wafels en brownie wafels. Deze komen binnenkort dus nog online!

Wil je niks missen van LeukeRecepten? Volg me dan op instagram. Tot volgende maand!

Reacties

Laat je reactie achter

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×