Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

De maand van LeukeRecepten – januari 2018

Yes de eerste maand van 2018 zit er weer op! Januari ging super snel en ik behaalde al mijn eerste mijlpalen. Ging uit eten bij een paar leuke hotspots en kookte heel veel lekker en gezonde nieuwe recepten en heb een heel leuk nieuwtje! O ja en ik heb het maandoverzicht iets anders ingedeeld, er staan nu 2 i.p.v. 3 foto's naast elkaar zodat ze ook op mobiel beter te zien zijn.

Yes, the word is out! Er komt een LeukeRecepten magazine 2! Het eerste nummer was heel goed ontvangen en dus tijd voor een vervolg met weer ca. 60 nieuwe recepten. Hij ligt eind maart 2018 in de winkels en binnenkort lees je er meer over op mijn site en social kanalen.

In januari behaalde ik een paar mooie mijlpalen. Het was precies 3 jaar geleden dat ik stopte met mijn fulltime baan als grafisch vormgever en mij helemaal op LeukeRecepten ging richten. En ik heb geen moment spijt :) Ook behaalde we de 40.000 abonnees op onze site!  Heb jij al een account? Je kunt je aanmelden onder de knop ‘ maak account’.

Verder lag de nadruk in januari vooral op gezond, vers en lekker eten. Zoals deze falafelbowl.

Ook hield ik een stamppot-week op leukeRecepten. Elke dag een nieuw stamppotje online. Je kunt ze terugvinden onder de knop stamppot recepten.

We hadden een leuk etentje bij Da Verdi, mijn favoriete Italiaan in Eindhoven samen met mijn schoonfamilie inclusief 2 kleine kids. Dat was erg gezellig en ging heel goed en gingen net op tijd naar huis voordat ze de tent afbraken :)

Jaimy was er ook weer om mij te helpen met koken en bloggen. En payo was daar ook blij mee :) Jaimy werkte in 2017 elke vrijdag voor LeukeRecepten maar gaat in 2018 om de 2 weken een dagje voor ons werken i.v.m. haar nieuwe baan.

Zelf had ik ook wat goede voornemens gemaakt. Weer gaan sporten en meer water drinken. Beide gaat me goed af. Ik fitness nu 2 x in de week en ga af en toe hardlopen.

Ook Payo doet mee met gezonde voornemens en kauwt vrolijk op een wortel :)

We gingen uiteten bij Jaimy’s Italian in Rotterdam samen met Sven en Jennifer van Voedzaam en Snel. Dat was heel gezellig en heel lekker. Ik ging voor cannelloni en Eric ging uiteraard voor de mosselen.

Later deze maand reisde we ook nog naar Den Haag voor een etentje met Wouter en Valentine van ons mediabureau waarmee we veel samenwerken. Ze stelden The Fish Shack voor en dat was een goeie keuze! Het was heerlijk, van garnalen tempura tot crusty crab burger en gebakken dorade.

In januari begon ook weer ‘Wie is de mol’ op tv. Ik heb het afgelopen 3 jaar nog nooit goed geraden maar misschien dit jaar wel. Ik zit vol op Simone en Ruben. En wie verdenken jullie?

We gingen in januari weer volop aan de slag met nieuwe video’s opnemen. O.a. een kipsalon, canneloni ovenschotel en bladerdeeg hapjes met kip. Het resultaat vind je binnenkort op mijn youtube kanaal.

Ik kreeg heerlijke foodpost! CLIF heeft een nieuwe reep: de Builder's Bar. Een recovery-bar gemaakt om je tekorten aan te vullen na je workout. In de smaken chocolade en chocolate peanut butter.

En de paasreep van Tony chocolonely is er al! Deze kun je uitbreken tot een ei en is in de smaak meringue citroen, echt een heerlijke combi! Hij ligt nu in de winkels!

En dat was ie alweer. In februari staan ook weer leuke dingen op de planning. En begin maart gaan we op vakantie naar Tenerife waar ik nu al naar uit kijk :)

Reacties

Laat je reactie achter

CL
Claudia Luiten 3 februari 2018 om 08:35

Lijkt me geweldig leuk.

A
Aukje 3 februari 2018 om 08:42

Heerlijke recepten

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×