Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

De maand van LeukeRecepten – januari 2018

Yes de eerste maand van 2018 zit er weer op! Januari ging super snel en ik behaalde al mijn eerste mijlpalen. Ging uit eten bij een paar leuke hotspots en kookte heel veel lekker en gezonde nieuwe recepten en heb een heel leuk nieuwtje! O ja en ik heb het maandoverzicht iets anders ingedeeld, er staan nu 2 i.p.v. 3 foto's naast elkaar zodat ze ook op mobiel beter te zien zijn.

Yes, the word is out! Er komt een LeukeRecepten magazine 2! Het eerste nummer was heel goed ontvangen en dus tijd voor een vervolg met weer ca. 60 nieuwe recepten. Hij ligt eind maart 2018 in de winkels en binnenkort lees je er meer over op mijn site en social kanalen.

In januari behaalde ik een paar mooie mijlpalen. Het was precies 3 jaar geleden dat ik stopte met mijn fulltime baan als grafisch vormgever en mij helemaal op LeukeRecepten ging richten. En ik heb geen moment spijt :) Ook behaalde we de 40.000 abonnees op onze site!  Heb jij al een account? Je kunt je aanmelden onder de knop ‘ maak account’.

Verder lag de nadruk in januari vooral op gezond, vers en lekker eten. Zoals deze falafelbowl.

Ook hield ik een stamppot-week op leukeRecepten. Elke dag een nieuw stamppotje online. Je kunt ze terugvinden onder de knop stamppot recepten.

We hadden een leuk etentje bij Da Verdi, mijn favoriete Italiaan in Eindhoven samen met mijn schoonfamilie inclusief 2 kleine kids. Dat was erg gezellig en ging heel goed en gingen net op tijd naar huis voordat ze de tent afbraken :)

Jaimy was er ook weer om mij te helpen met koken en bloggen. En payo was daar ook blij mee :) Jaimy werkte in 2017 elke vrijdag voor LeukeRecepten maar gaat in 2018 om de 2 weken een dagje voor ons werken i.v.m. haar nieuwe baan.

Zelf had ik ook wat goede voornemens gemaakt. Weer gaan sporten en meer water drinken. Beide gaat me goed af. Ik fitness nu 2 x in de week en ga af en toe hardlopen.

Ook Payo doet mee met gezonde voornemens en kauwt vrolijk op een wortel :)

We gingen uiteten bij Jaimy’s Italian in Rotterdam samen met Sven en Jennifer van Voedzaam en Snel. Dat was heel gezellig en heel lekker. Ik ging voor cannelloni en Eric ging uiteraard voor de mosselen.

Later deze maand reisde we ook nog naar Den Haag voor een etentje met Wouter en Valentine van ons mediabureau waarmee we veel samenwerken. Ze stelde The Fish Shack voor en dat was een goeie keuze! Het was heerlijk, van garnalen tempura tot crusty crab burger en gebakken dorade.

In januari begon ook weer ‘Wie is de mol’ op tv. Ik heb het afgelopen 3 jaar nog nooit goed geraden maar misschien dit jaar wel. Ik zit vol op Simone en Ruben. En wie verdenken jullie?

We gingen in januari weer volop aan de slag met nieuwe video’s opnemen. O.a. een kipsalon, canneloni ovenschotel en bladerdeeg hapjes met kip. Het resultaat vind je binnenkort op mijn youtube kanaal.

Ik kreeg heerlijke foodpost! CLIF heeft een nieuwe reep: de Builder's Bar. Een recovery-bar gemaakt om je tekorten aan te vullen na je workout. In de smaken chocolade en chocolate peanut butter.

En de paasreep van Tony chocolonely is er al! Deze kun je uitbreken tot een ei en is in de smaak meringue citroen, echt een heerlijke combi! Hij ligt nu in de winkels!

En dat was ie alweer. In februari staan ook weer leuke dingen op de planning. En begin maart gaan we op vakantie naar Tenerife waar ik nu al naar uit kijk :)

3 x koolhydraatarm
  • Hoofdgerecht
Enchilladas van courgette
  • Hoofdgerecht
Gevulde aubergines met gehakt
  • Hoofdgerecht
Kip ketjap salade
Laat hier je reactie achter
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (2)
Aukje - Reageren 03-02-2018 om 8:42 uur

Heerlijke recepten

Claudia Luiten - Reageren 03-02-2018 om 8:35 uur

Lijkt me geweldig leuk.

gezonde recepten

Verzameling met makkelijke en gezonde recepten die niet alleen goed voor je zijn maar ook vooral lekker en leuk! Want gezond hoeft echt niet saai of minder smakelijk te zijn. En deze recepten bevatten bovendien veel groenten, vezels, vitamines en voedzame ingredienten, precies wat jij nodig hebt. Van gezonde ovenschotels tot ontbijtjes en verantwoorde snacks.

Parelcouscous met broccoli en zalm
Courgette spaghetti met halloumi
Salade met gerookte zalm en aardappeltjes
Quinoa soep met zoete aardappel
Courgettespread