Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

De maand van LeukeRecepten – maart 2017

De maand heb ik niet veel in de keuken gestaan want we zaten midden in een verhuizing en verbouwing. Nog steeds eigenlijk maar het schiet gelukkig al op. Maar wat aten we dan wel? Kijk mee…

In maart ging het eindelijk echt beginnen. De vloer van onze nieuwe woning ging er uit en kwam een mooie nieuwe tegelvloer voor in de plaats. Behang haalden we er af. Muren werden gestuct en geverfd etc.

In ons oude huis pakte we alles in want daar moesten we halverwege de maand uit. En dat was een flinke klus want hebben heel veel servies en spullen voor fotoshoots van LeukeRecepten.

De keren dat ik heb gekookt koos ik voor een makkelijke maaltijd zoals couscous of deze taco bowl. Dit recept komt nog online.

Onze tafel bestaat nu uit een paar campingstoelen en een opbergbox. Gelukkig konden we met lekkere weer ook buiten zitten.

Voor Pasen maakte ik nog de laatste recepten die binnenkort online komen.

Ook had ik een toffe meeting via mijn mediabureau met verschillende partijen. Hopelijk komen hier leuke samenwerkingen uit voor LeukeRecepten.

Wat, waar en hoe hebben we afgelopen maand dan wel gegeten? Gelukkig konden we een paar keer aanschuiven bij mijn lieve vriendin waar we Poolse rosol soep en kluski (soort gnocchi) aten.

Verder aten we regelmatig bij mijn schoonouders zoals deze lekkere Indonesische maaltijd van mijn schoonmoeder.

En we gingen aan aantal keren uit eten. We aten bij Mood in Eindhoven om de verkoop van onze woning te vieren. Ik vind de combi van de Oosters en Franse keuken top. En kijk hoe mooi het toetje was :)

Bij de Italiaan at ik als dessert een Nutalla pizza. Zo lekker!

En om mijn schoonouders te bedanken voor hun hulp namen we ze mee naar restaurant Eve waar we genoten van hun verrassingsmenu. Echt een aanrader!

Ook passen ze nu tijdelijk op onze hond Payo die het niet erg vind om daar samen met zijn beagle-maatje te zijn. Gelukkig gaan we vaak langs en maak ik af en toe een lange wandeling door de bossen.

En we gingen langs bij drukkerij Moderna in Belgie waar ons LeukeRecepten magazine gedrukt werd. Bekijk ook hier de video van de making of.

En iets later, vanaf 24 maart lag ie in de winkels! Hoe cool is dat! Bij bijna 5000 verkooppunten zoals boekhandels en supermarkten is hij nu te koop

En je kunt hem ook winnen, samen in een unieke goodiebag met lekkers. Ik geef er 10 weg, hoe je mee kunt doen lees je hier.

Volgende maand kan ik jullie hopelijk al wat foto's van ons nieuwe huis laten zien en het nieuwe kookeiland.

 

Reacties

Laat je reactie achter

Ac
A bite of cravings 4 april 2017 om 17:34

Wow, een verhuizing bovenop zo'n drukke maand! Ziet er toch uit dat je nog lekker en goed gegeten hebt. Fijn! X

T
Trudy 28 maart 2018 om 15:13

Ik zou graag een exemplaar van leuke recepten 2017 willen bestellen maar kan nergens vinden of dit nog mogelijk is.

S
Sandra 28 maart 2018 om 17:30

hoi, het ligt niet meer in de winkels maar is nog wel online te bestellen. hier komen wel verzendkosten bij: https://shop.bcm.nl/magazines/leuke-recepten/product/286-leuke-recepten-2017

De nieuwste pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×