Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

De maand van LeukeRecepten – maart 2018

Dit maandoverzicht is wat later dan gepland. Het was de laatste tijd zo druk met leuke opdrachten, Pasen en natuurlijk kwam het LeukeRecepten magazine kwam uit! Ik vertel er je meer over in dit maandoverzicht:

Maar we begonnen de maand met een vakantie in Tenerife samen met mijn schoonfamilie. Wat hebben we genoten van het lekkere weer en van mijn kleine neefje en nichtje.

Het was een echte relax vakantie met cocktails, lekker eten, zwemmen, dagje naar de dierentuin en het waterpark.

En daarna werd er heel hard gewerkt in de maand maart. Al hoe wel mijn hondje hier soms anders over dacht.

Voor Pasen maakte ik samen met Jaimy nog een heleboel lekkere recepten en Eric zette ze op de foto. Het was een groot succes en op de drukste dag bezochten bijna 90.000 mensen LeukeRecepten.nl, echt super gaaf!

Samen met TUC had ik een hele toffe samenwerking, ik ging namelijk met een heleboel insiders aan de slag met de TOPYOURTUC challenge en zag hele lekkere ideetjes voorbij komen en inmiddels is ook de winnaar bekend.

Ik was op bezoek bij Unilever, ik had namelijk een presentatie van het merk Becel en dat was super interessant. Het ging over plantaardig en duurzaamheid. En ze hadden zelf een hele lunch voor ons gemaakt, hoe leuk is dat! Binnenkort meer hierover op mijn site.

Eric en ik gingen uit eten in Eindhoven bij een restaurant wat al heel lang op mijn lijstje staat: Welp. We gingen voor een verrassingsmenu en dat was genieten!

Nog een tip in Eindhoven: Il Giornale. Hier begonnen we met deze huge borrelplank en deelde we lekkere tapas hapjes.

En daar was ie dan! Mijn LeukeRecepten magazine 2018! Echt super trots en gaaf om hem eindelijk in mijn handen te hebben.

Hij ligt nu in de boekhandel en heel veel supermarkten. Check mijn blog voor meer info en een lekker receptje uit dit tijdschrift.

Ik kreeg ook leuke foodpost: het boek Puur Zoet van Mariette van ZoetRecepten.nl. Met dit bakboek leer je bewust bakken met pure ingrediënten. Binnenkort ga ik er iets uit maken en deel ik een receptje.

Ook maakte ik uiteraard een heleboel nieuwe recepten die nog online komen zoals enchillada’s van courgette, mango bananenbrood en deze lasagne cups. Houd de site dus in de gaten :)

Wil je op de hoogte blijven nieuw recepten, weetjes en persoonlijke updates? Volg me dan op Instagram.

Reacties

Laat je reactie achter

Cr
Culturele recepten 10 april 2018 om 08:55

Wat creatief met Tuc :). Leuk voor op kinderfeestjes

De nieuwste pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×