De maand van LeukeRecepten – mei 2018

In de maand mei was het heerlijk weer en dat uitte zich in gezellige BBQ avondjes en etentjes. Ook kreeg ik lekkere ijskoude foodpost en maakte ik voor het eerst zelf pulled pork. Kijk mee:

Begin mei kwam er een review online van het boek Puur Zoet van Mariette met gezonde(re) baksels. Zelf maakte ik uiteraard ook iets en dat werd de vegan limoen kokos cheesecake en die was echt top!

Er zijn nu al een paar weken geen video’s online gekomen op mijn youtube kanaal en op mijn site. Het was de laatste tijd heel erg druk en ik ben bezig met een iets ander format. Daarvoor heb ik wel al een aantal nieuwe video’s opgenomen, stay tuned!

We hebben sinds kort weer een Airfryer aangeschaft. Er komen de komende tijd dus ook af en toe receptjes uit dit apparaat op LeukeRecepten. Zo maakte ik al een Spaanse aardappelschotel uit de Airfryer.

Omdat het in mei zo’n lekker weer was heeft de BBQ overuren gedraaid en hebben we veel visite gehad die bij ons een hapje van de Big green Egg kwamen proeven.

Deze foodpost kwam op het perfecte moment, namelijk op een warme en broeierige dag: Perfect world icecream. 100% plantaardig ijs zonder toegevoegde suikers, vol vitamines en mineralen en geen zuivel, eieren, gluten of tarwe. En het is nog lekker ook! Nu te koop in 3 smaken bij Jumbo.

Eric en ik gingen uiteten bij Umami, een Aziatisch restaurant met een moderne twist. We waren hier een tijd geleden geweest tijdens een Wijn & spijs wandeling en waren erg enthousiast, en nog steeds.

Pulled pork stond al heel lang op mijn lijstje om een keer te maken. En nu is het eindelijk zo ver! Op de Green Egg maakte ik dit langzaam gegaarde vlees klaar, binnenkort komt er een stappenplan van online.

Yes, ik heb eindelijk een nieuwe iPhone! En dat is de iPhone X geworden. Mijn vorige iPhone viel om te haverklap uit en was hoognodig toe aan vernieuwing.

Naast al dat lekkere eten werd er ook gesport, braaf ga ik 2x per week naar de sportschool en af en toe ga ik een stukje rennen met Payo. Dat is wel zo gezellig :)

Spontaan maakte ik deze aardbeien cheesecake die overigens niet de oven in hoeft. Ik postte hem online en het was een echte hit! En terecht! En de foto heb ik zelf gemaakt i.p.v. Eric en ik was er super trots op.

27 mei was onze trouwdag, we waren toen precies 2 jaar getrouwd! En dat vierde we met een high gin tonic bij restaurant Welp in Eindhoven. 3 gin tonics met een bijpassend gerechtje. Wij hebben genoten :)

En nog meer om te vieren, mijn schoonmoeder was jarig en we gingen met de familie 2 daagjes naar Scheveningen naar het strand. Lekker zandkastelen bouwen en rennen voor de golven met mijn neefje en nichtje.

Wil je op de hoogte blijven nieuw recepten, weetjes en persoonlijke updates? Volg me dan op Instagram.

1 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Laat je reactie achter

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!